29
december
2023
|
09:11
Europe/Amsterdam

Pathé Ypenburg ontvangt 500.000ste bezoeker

Slechts zeven maanden na de officiële opening in mei heeft Pathé Ypenburg in Den Haag de 500.000ste bezoeker mogen ontvangen. Daarmee is het na Pathé De Kuip en Pathé Arena de meest bezochte bioscoop van Nederland. Erwin Olsthoorn uit Zoetermeer werd verrast met het bericht dat hij de 500.000ste bezoeker was. Hij kreeg een bos bloemen uitgereikt van Theatermanager Ellen Möller en ontving een Club Pathé abonnement naar keuze. 

Erwin laat weten: “Ik bezoek met regelmaat Pathé Ypenburg en vind het een erg fijne bioscoop vanwege de ruime opzet en natuurlijk de Relax Seats." Als Erwin de bioscoop in één woord zou omschrijven is dat: “Fantastisch!”.

Nieuwste technologieën

Pathé Ypenburg heeft acht zalen en is volledig uitgerust met Relax Seats, stoelen die elektrisch verstelbaar zijn door de bezoeker zelf. Bovendien zijn het beeld en geluid voorzien van de nieuwste technologieën, zoals 4K RGB-laserprojectie. Eerder dit jaar verwelkomde Pathé Ypenburg privé on-demand bioscoop The(Any)Thing. Een wereldprimeur, want dit is de eerste on-demand bioscoop in een multiplex bioscoop ter wereld.

Nummer 3 bioscoop van Nederland 

Pathé Ypenburg is binnen korte tijd doorgegroeid naar de derde plaats van meest bezochte bioscoop in Nederland. Op nummer één staat Pathé De Kuip, gevolgd door Pathé Arena. Den Haag blijkt echt een filmliefhebbende stad te zijn. Met de komst van de gloednieuwe bioscoop in het stadsdeel Ypenburg zijn het totaal aantal bezoekers van Pathé in Den Haag (Pathé Spuimarkt, Pathé Buitenhof en Pathé Scheveningen) nog verder gegroeid.

Filmprogrammering

Pathé Ypenburg heeft een divers aanbod aan films, zoals Kleuterbios, 50PLUS Bios, Ladies Nights en live opera- ballet- en theatervoorstellingen. Pathé vertoont een diverse filmprogrammering met voor ieder wat wils, waaronder op dit moment Wonka, Bon Bini: Bangkok Nights, De Tatta's 2, Wish, Aquaman and the Lost Kingdom en Vogelvlucht. Daar komen natuurlijk nog vele toptitels bij in het nieuwe jaar, zoals Mean Girls, The Beekeeper, Ferrari en Dune: Part Two.
 

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.