07
november
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Boutique bioscoop The(Any)Thing opent 9 november haar deuren in Pathé Ypenburg

Een bioscoop in een bioscoop? Ja, en wat voor één! Boutique bioscoop The(Any)Thing opent volgende week donderdag 9 november haar derde locatie bij Pathé Ypenburg in Den Haag. Na het grote succes van de eerste twee vestigingen in Wijk bij Duurstede en Hotel New York in Rotterdam, kunnen filmliefhebbers vanaf vandaag ook genieten van de luxueuze en gepersonaliseerde bioscoopervaring in Den Haag. Dit is de eerste on-demand-bioscoop in een multiplex bioscoop ter wereld! Bereid je voor op een gezellige avond met je partner of vrienden, waarbij je kunt genieten van de nieuwste kaskraker of een tijdloze klassieker in je eigen stijlvolle privé bioscoop, compleet met heerlijke snacks! Tickets zijn vanaf nu te koop via: The (Any)Thing - Pathé (pathe.nl).

Meer dan 1.000 allernieuwste films en klassiekers

De nieuwe vestiging bij Pathé Ypenburg biedt een exclusieve ervaring met in totaal zes zalen, waarvan er vijf zijn ontworpen voor twee personen en één speciale zaal voor maximaal vijf personen. De privé-bioscopen hebben een uniek design, geavanceerde beeld- en geluidstechnologie én bieden filmliefhebbers de vrijheid om zelf te kiezen welke film ze willen zien, wanneer en met hoeveel personen. Met meer dan 1.000 films beschikbaar - van het allernieuwste aanbod tot klassiekers - is er voor elk wat wils. Via de app van The(Any)Thing kunnen bezoekers een eigen zaal boeken voor een persoonlijke bioscoopervaring, waarbij ze zelf de begintijd, pauzes, geluid en licht in de zaal kunnen regelen. 

Speciale gevarieerde foodkaart via de app

Deze privébioscoopervaring is te boeken vanaf slechts €49 voor een tweepersoonszaal en €99 voor de vijfpersoonszaal. Gasten genieten niet alleen van de luxueuze en intieme omgeving, ze kunnen ook koude en warme bites van een speciale gevarieerde foodkaart bestellen via de app en worden bediend in de zaal. Na de film kan er nagepraat worden bij de nieuwe bar in Pathé Ypenburg, die voor iedereen toegankelijk is en zorgt voor de finishing touch van de ultieme bioscoopervaring.

Succesvolle eerdere twee locaties

De eerdere twee locaties werden geopend in Wijk bij Duurstede in juni 2021 en bij Hotel New York in Rotterdam in december 2022. Beide locaties hebben snel de harten van filmliefhebbers veroverd en zitten vaak volgeboekt. Als onderdeel van de uitbreiding van het succes, zullen er ook drie extra zalen beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede.

Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur van Pathé, zegt over de samenwerking: "We zijn verheugd om samen te werken met The(Any)Thing en deze unieke ervaring naar onze bioscoop in Ypenburg te brengen. Dit innovatieve concept sluit perfect aan bij onze missie om onze bezoekers een bijzonder uitje te geven, om samen met vrienden of familie te beleven. In steeds meer van onze bioscopen bieden wij ook andere entertainment, horeca en leisure, zoals gaming en digitale escaperooms. Zo kunnen onze bezoekers nog meer genieten van een compleet dagje of avondje uit.”

Thomas van de Weerd, oprichter en Directeur van The(Any)Thing, voegt hieraan toe: "Met de opening van onze derde locatie bij Pathé Ypenburg zetten we een belangrijke stap in het realiseren van onze visie: mensen de vrijheid geven om films te kijken afgestemd op hun persoonlijke wensen. We zijn enorm trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om nog meer filmliefhebbers te verwelkomen in onze privébioscopen."

Tickets zijn te koop via: The (Any)Thing - Pathé (pathe.nl)

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.

OVER THE(ANY)THING
The(Any)Thing brengt een unieke on-demand filmbeleving met high-end privé-bioscopen die op een verscheidenheid aan locaties gerealiseerd kunnen worden. Iedere privé-bioscoop heeft een uniek design qua inrichting en bevat state-of-the-art beeld en geluid. Via de app van The(Any)Thing boekt de bezoeker een eigen zaal voor een unieke cinema ervaring. Hiermee bepaalt de filmliefhebber zelf wanneer welke film te gaan kijken. Ook de begintijd, pauze, het geluid en het licht in de zaal is compleet zelf te regelen via de app.  Drinken, waaronder cocktails, en 'cinema-proof snacks' zijn zo ook direct te bestellen. Het filmaanbod bestaat uit zowel het allernieuwste aanbod als de filmklassiekers. In totaal zijn er meer dan 1.000 films waar de bezoeker uit kan kiezen.

The(Any)Thing is een initiatief van de ondernemers Thomas van de Weerd en Ruud Lamers. Lamers was eerder Managing Director bij Warner Home Entertainment en is tegenwoordig een van de krachten achter distributeur In The Air. Samen met Van de Weerd legde hij het fundament voor de on-demand dienst Pathé Thuis, dat in 2022 werd overgenomen door Pathé.