Zwolle,
17
april
2019
|
17:29
Europe/Amsterdam

Vier Pasen bij Pathé Zwolle!

Pathé Zwolle

Gedurende het gehele Paasweekend kun vind je bij Pathé Zwolle diverse kinderactiviteiten. Voltooi de speurtocht, zoek de paaseieren en leef je uit op het springkussen. Tevens wint elke 1000ste bezoeker een VIP arrangement!

Het wordt natuurlijk prachtig weer komend weekend en de terrassen zullen de eerste overuren van het seizoen gaan maken. Misschien niet het eerste waar je aan denkt bij deze temperaturen, maar een filmpje pakken is ook met dit weer een hele goede keuze.

Komend weekend zorgt Pathé Zwolle voor extra festiviteiten voor de kids. Een heuse speurtocht door de bioscoop, paaseieren zoeken en jumpen op het springkussen. Dit alles naast het bekijken van toffe films als “Wonder Park”, “Corgi”, “Circus Noel” of “Dumbo”.

Ook voor de volwassenen is er voldoende aanbod met titels als “Baantjer het Begin”, “Little”, “After”, The Curse of La Llorona” en de indrukwekkende documentaire “They Shall Not Grow Old”. En het gehele weekend wint elke 1000ste bezoeker een VIP arrangement!

Pathé Zwolle, de vertrouwde bioscoop, waar je vanwege de hartelijke ontvangst en eersteklas service graag terugkomt, vertoont niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, is ook toonaangevend en vooruitstrevend en verrast zijn bezoekers, jong en oud, voortdurend met nieuwe, boeiende specials en events, zoals concerten, sportwedstrijden, opera’s en ballet, kleuterbios, Ladies Nights, 50Plus Bios en veel meer.

Tickets nu verkrijgbaar via www.pathe.nl/zwolle en aan de kassa van de bioscoop.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.