06
december
2022
|
10:45
Europe/Amsterdam

Vernieuwde IMAX-zaal Pathé Tilburg Centrum geopend

Nog grootsere filmbeleving met o.a. 4K Laser Projectie en luxe verstelbare stoelen

Inwoners van Tilburg en omgeving kunnen vanaf vandaag genieten van een nóg fijner en grootser bioscoopuitje. De vernieuwde IMAX-zaal in Pathé Tilburg Centrum is vanaf vandaag geopend. De zaal is uitgerust met 4K Laser Projectie, een curved scherm van maar liefst 20 bij 11 meter en het IMAX Immersive Audio Systeem voor het allerbeste beeld en geluid. Daarnaast zijn alle stoelen vervangen door luxe verstelbare stoelen. Bezoekers worden hiermee voorzien van een nog meer meeslepende bioscoopervaring. Ook de Pathé bioscoop in Tilburg Stappegoor heeft recentelijk een make-over gekregen met o.a. vernieuwde stoelen en een vernieuwde Dolby Atmos-zaal. Dat wordt dus een heerlijk najaar en kerstvakantie voor filmliefhebbers in Tilburg met topfilms zoals Black Panther: Wakanda Forever, The Menu, Piece Of My Heart, Ticket to Paradise, Puss in Boots: The Last Wish en de langverwachte Avatar: Way of Water.

IMAX comfortabele en verstelbare stoelen

Pathé Tilburg is – na Pathé Eindhoven – de tweede bioscoop in Nederland met een IMAX-zaal met de luxe en verstelbare stoelen. Deze stoelen passen het beste bij de IMAX-beleving. Met één druk op de knop kan de rugleuning versteld worden. In deze comfortabele nieuwe IMAX-stoelen hebben bezoekers te allen tijde het beste zicht op het filmdoek.

IMAX Laser en Immersive Audio Systeem

Daarnaast zorgen de nieuwe 4K-Laser projector, het nieuwe curved scherm van 20 bij 11 meter en het nieuwe IMAX Immersive Audio Systeem voor nóg beter beeld en geluid. Het grote formaat van IMAX is in Nederland alleen bij Pathé te bewonderen. Pathé heeft zes IMAX-zalen in Nederland.

Filmprogrammering

Bezoekers kunnen bij Pathé Tilburg Stappegoor genieten van een diverse filmprogrammering met topfilms zoals Black Panther: Wakanda Forever, Piece Of My Heart, The Woman King, Ticket To Paradise, Black Adam en Bros. Daar komen binnenkort nog meer grote titels bij waaronder Avatar: Way of Water, The Menu, De Tata’s, I Wanna Dance With Somebody en Puss in Boots: The Last Wish. Voor meer informatie en tijden: Pathé Tilburg Centrum, Tilburg - Pathé (pathe.nl).

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.