24
oktober
2019
|
08:00
Europe/Amsterdam

Trotseer de kou en regen voor de nieuwste films en specials bij Pathé

Het regent aan een stuk door en de temperatuur daalt. Gelukkig is het bij Pathé lekker warm en kun je komende maand genieten van een reeks nieuwe topfilms en specials. Zo kunnen balletliefhebbers op 17 november naar de voorstelling La Corsaire van het wereldberoemde Bolshoi Ballet, die rechtstreeks via satellietverbinding is te zien. En kunnen fans, klein en groot, genieten van het vervolg van de populaire Disney-film Frozen. 

De synth-rock band Depeche Mode maakt al meer dan 30 jaar muziek over uiteenlopende thema’s als onzekerheid, politiek, angst en andere taboes. Op 21 november zie je de band op het witte doek met hun Global Spirit Tour, geregisseerd door Anton Corbijn. Geen fan van synth-rock, maar wel van Ferrari of Ford? Dan kun je je hart ophalen bij de nieuwe film Le Mans ‘66 waar Matt Damon en Christian Bale schitteren in het waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferrari.

Tickets en informatie via www.pathe.nl.

Pathé Specials

9 november - Madame Butterfly (Opera)

Deze adembenemende productie over het Japanse meisje Butterfly, dat verliefd wordt op een Amerikaanse man, van Anthony Minghella kan al sinds de première in 2006 op volle zalen rekenen.

Meer informatie 

12 november - 42nd Street (Theater)

Zie de legendarische Broadway musical 42nd Street op het grote doek bij Pathé! Peggy Sawyer, een jonge talentvolle artiest probeert door te breken op Broadway.

Meer informatie

17 november - La Corsaire (Ballet)

Geniet van de meest prachtige voorstellingen van het wereldberoemde Bolshoi Ballet uit Moskou, rechtstreeks via satellietverbinding! Het balletgezelschap, dat in 1776 werd opgericht, behoort nog steeds tot de top van de danswereld met sterren als de primaballerina’s Olga Smirnova en Svetlana Zakharova.

Meer informatie 

21 november - Depeche Mode: Spirits in the Forest (Music)

All I ever wanted, all I ever needed, is here in my arms... Words are very unnecessary, they can only do harm. Zie de unieke concertfilm van Depeche Mode's Global Spirit Tour (2017/2018) geregisseerd door Anton Corbijn op het grote doek bij Pathé!

Meer informatie

Nieuwe topfilms bij Pathé in november

@2019 Univeral Pictures. All rights reserved.

7 november - Last Christmas

Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen - ze werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is.

Meer informatie en trailer

7 november - Doctor Sleep

Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining. De film is te zien in Dolby Cinema.

Meer informatie en trailer

7 november - Midway

De Amerikaanse marine weet zich te herstellen nadat de Japanners in december 1941 dachten de Amerikaanse vloot in Pearl Harbor geheel tot zinken te hebben gebracht. Met hun overgebleven vliegdekschepen gaan de troepen in juni 1942 opnieuw de keiharde strijd aan, dit keer om het strategische eiland Midway in de Stille Oceaan. De film verschijnt in 4DX.

Meer informatie en trailer

@2019 20th Century Fox. All rights reserved.

14 november - Le Mans ‘66

Academy Award-winnaars Matt Damon en Christian Bale schitteren in Le Mans ‘66, gebaseerd op het merkwaardige waargebeurde verhaal van Ford tegen Ferrari. De visionaire Amerikaanse auto ontwerper Carroll Shelby (Damon) en de onverschrokken Britse coureur Ken Miles (Bale) gaan samen het gevecht aan tegen een bedrijfsfusie. De film is te zien in IMAX.

Meer informatie en trailer

20 november - Frozen 2

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. De film is te zien in de originele en Nederlandse versie en verschijnt in 3D, IMAX 2D, Dolby Cinema 2D en 4DX.

Meer informatie en trailer

21 november - The Good Liar

Meesteroplichter Roy Courtnay (Ian McKellen) kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty McLeish (Helen Mirren) online ontmoet. Wanneer Betty haar huis en leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar geeft. Een simpele zwendel verandert daarmee in de meest verraderlijke klus van zijn leven.

Meer informatie en trailer

21 november - Zombieland: Double Tap

Tien jaar na de release van de moderne cultfilm Zombieland zijn hoofdrolspelers Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone, regisseur Ruben Fleischer (Venom) en schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick (Deadpool) terug voor Zombieland: Double Tap. De film is te zien in Dolby Cinema.

Meer informatie en trailer

21 november - Mi Vida

Mi Vida is een film over het realiseren van je dromen en over de verwachtingen die we hebben van ons leven, onze toekomst en onze vriendschappen. En over de bereidheid en durf van een dappere, 63-jarige vrouw om die verwachtingen en dromen waar te maken.

Meer informatie en trailer

28 november - Knives Out

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey (Christopher Plummer) vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt de nieuwsgierige en charmante rechercheur Benoit Blanc (Daniel Craig) ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken.

Meer informatie en trailer

28 november - Penoza: The Final Chapter

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten.

Meer informatie en trailer

Tickets en informatie via www.pathe.nl.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.