20
januari
2023
|
14:44
Europe/Amsterdam

Titanic voor het eerst in 4DX en IMAX te beleven tijdens Pathé Valentijnsmaand

Iedere zondag in februari een romantische klassieker terug op het grote doek

Pathé houdt van hartstocht en passie! Daarom staat niet alleen Valentijnsdag in het teken van de romantiek, maar viert Pathé de gehele maand februari de liefde. Naast Valentijnsdag wordt op iedere zondag in februari een romantische klassieker met een ‘Anniversary’ vertoond. Zo keren Rose en Jack na 25 jaar terug op het grote doek in een volledige re-mastered High Frame Rate 3D versie én exclusief bij Pathé is deze all time favorite voor het eerst in IMAX en 4DX te beleven. Verder worden liefhebbers van romantische films verwend met A Star is Born (release 5 jaar geleden), Sleepless in Seattle (30 jaar) en The Way We Were (50 jaar). Tickets zijn vanaf vandaag te koop. 

Wie is er niet opgegroeid met één van deze wegzwijmel films? Titanic werd onlangs door Pathé Thuis gebruikers zelfs als nummer 7 van de Top 10 films aller tijden verkozen. In februari hebben fans en filmliefhebbers de kans om deze film en hun andere favoriete romantische klassiekers te herbeleven op het grote doek. Dus pak die grote popcornbak er maar bij, en geniet met je date of relatie van alle zoetsappige momenten:

  • Sleepless in seattle (30 Year Anniversary) zondag 5 februari
  • Titanic re-release (25 Year Anniversary) zondag 12 februari en dinsdag 14 februari
  • The Way We Were (50 Year Anniversary) dinsdag 14 en zondag 19 februari
  • A Star is Born (5 Year Anniversary) zondag 26 februari 

Voor meer informatie en tickets: pathe.nl/valentijn

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.