20
januari
2023
|
14:44
Europe/Amsterdam

Titanic voor het eerst in 4DX en IMAX te beleven tijdens Pathé Valentijnsmaand

Iedere zondag in februari een romantische klassieker terug op het grote doek

Pathé houdt van hartstocht en passie! Daarom staat niet alleen Valentijnsdag in het teken van de romantiek, maar viert Pathé de gehele maand februari de liefde. Naast Valentijnsdag wordt op iedere zondag in februari een romantische klassieker met een ‘Anniversary’ vertoond. Zo keren Rose en Jack na 25 jaar terug op het grote doek in een volledige re-mastered High Frame Rate 3D versie én exclusief bij Pathé is deze all time favorite voor het eerst in IMAX en 4DX te beleven. Verder worden liefhebbers van romantische films verwend met A Star is Born (release 5 jaar geleden), Sleepless in Seattle (30 jaar) en The Way We Were (50 jaar). Tickets zijn vanaf vandaag te koop. 

Wie is er niet opgegroeid met één van deze wegzwijmel films? Titanic werd onlangs door Pathé Thuis gebruikers zelfs als nummer 7 van de Top 10 films aller tijden verkozen. In februari hebben fans en filmliefhebbers de kans om deze film en hun andere favoriete romantische klassiekers te herbeleven op het grote doek. Dus pak die grote popcornbak er maar bij, en geniet met je date of relatie van alle zoetsappige momenten:

  • Sleepless in seattle (30 Year Anniversary) zondag 5 februari
  • Titanic re-release (25 Year Anniversary) zondag 12 februari en dinsdag 14 februari
  • The Way We Were (50 Year Anniversary) dinsdag 14 en zondag 19 februari
  • A Star is Born (5 Year Anniversary) zondag 26 februari 

Voor meer informatie en tickets: pathe.nl/valentijn

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.