15
juni
2023
|
09:48
Europe/Amsterdam

The(Any)Thing breidt uit naar eerste bioscoop locatie in samenwerking met Pathé

The(Any)Thing heeft zojuist aangekondigd haar derde locatie te openen bij Pathé Ypenburg.  Dit is de eerste keer ter wereld dat een on-demand bioscoop concept wordt geïntroduceerd in een multiplex bioscoop. De derde vestiging van The(Any)Thing krijgt zes boxes. De definitieve openingsdatum en overige details van deze samenwerking worden na de zomer bekendgemaakt. 

The(Any)Thing is wereldwijd dé pionier op het gebied van on-demand filmbeleving; de boutique-style mini-bioscopen zijn volledig afgestemd op de behoeften van de moderne bioscoopbezoeker. Filmliefhebbers kiezen zelf wat zij willen zien, wanneer en met hoeveel personen. Iedere mini-bioscoop van The(Any)Thing kenmerkt zich door een uniek design en bevat iconisch meubilair en geavanceerde beeld- en geluidstechnologie. 

The(Any)Thing is een elastisch concept waardoor de mini-bioscopen geplaatst kunnen worden in bijvoorbeeld design hotels, restaurants en musea. The(Any)Thing heeft de ambitie om op een verscheidenheid aan locaties een private cinema beleving toe te voegen. Sinds de lancering in 2021 beschikt The(Any)Thing over twee locaties waarvan Hotel New York in Rotterdam de meest recente is.

Het vernieuwende karakter van The(Any)Thing is internationaal erkend met o.a. de ‘Special Innovation Award 2021’ van de International Cinema Technology Association (ICTA) en de ADCN Dutch Creativity Award. Creatief bureau …,staat, verantwoordelijk voor het creatieve concept, ontwikkelt ook de volledige inrichting van The(Any)Thing bij Pathé Ypenburg. 

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.

OVER THE(ANY)THING

The(Any)Thing brengt een unieke on-demand filmbeleving met high-end mini-bioscopen die op een verscheidenheid aan locaties gerealiseerd kunnen worden. Iedere mini-bioscoop heeft een uniek design qua inrichting en bevat state-of-the-art beeld en geluid. Via de app van The(Any)Thing boekt de bezoeker een eigen box voor een unieke cinema ervaring. Hiermee bepaalt de filmliefhebber zelf wanneer welke film te gaan kijken. Ook de begintijd, pauze, temperatuur, het geluid en het licht in de box is compleet zelf te regelen via de app.  Drinken, waaronder cocktails, en 'cinema-proof snacks' zijn zo ook direct te bestellen. Het filmaanbod bestaat uit zowel het allernieuwste aanbod als de filmklassiekers. In totaal zijn er meer dan 500 films waar de bezoeker uit kan kiezen.

The(Any)Thing is een initiatief van de ondernemers Thomas van de Weerd en Ruud Lamers. Lamers was eerder Managing Director bij Warner Home Entertainment en is tegenwoordig een van de krachten achter distributeur In The Air. Samen met Van de Weerd legde hij het fundament voor de on-demand dienst Pathé Thuis, dat in 2022 werd overgenomen door Pathé.