04
oktober
2023
|
14:30
Europe/Amsterdam

Taylor Swift in het ExpoTheater Pathé Ede: alsof je bij het concert zelf bent

Weggetakelde stoelen en showverlichting zorgen voor echte concertervaring

Genieten van Taylor Swift op het grote scherm, je laten verrassen door de diversiteit aan muziek en opgaan in een live concert alsof je er zelf bij bent? Dat is allemaal mogelijk op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober in Pathé Ede. Het meemaken van deze once-in-a-lifetime concert-ervaring is niet mogelijk zonder stil te blijven zitten en daarom zullen de stoelen in het ExpoTheater bij Pathé Ede omhoog getakeld worden en beleef je dus het concert alsof je er zelf bij bent en niet vanuit je bioscoopstoel. Om de beleving nog meer te vergroten zorgen wij voor mooie showverlichting en spelen wij het geluid af op ons professionele, concert geluidssysteem. Dit wil je echt niet missen!

De aankondiging van TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR in de bioscoop zorgde begin deze maand voor een enorme hype in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Ook daar is de show vanaf 13 oktober te beleven in de bioscoop. De voorverkoop ging meteen door het dak. Nog nooit eerder werden in de VS in de voorverkoop op één dag zoveel bioscooptickets verkocht van één voorstelling (het oude record was Avengers: Endgame in 2019). De zangeres noemde op Instagram de tour de meest betekenisvolle ervaring van haar leven en ze is dolblij met de aankondiging van de concertfilm.

Synopsis

TAYLOR SWIFT | THE ERAS TOUR is geregisseerd door Sam Wrench. Wrench werkte eerder aan concertfilms van onder meer Billie Eilish, Lizzo en BTS. De film is opgenomen tijdens Taylor Swifts eerste drie shows in het SoFi Stadium in Los Angeles.

De tickets zijn te koop op www.pathe.nl/ede voor €19,89 – het geboortejaar van Taylor Swift – en  kindertickets voor €13,13  – het lievelingsgetal van de Amerikaanse singer-songwriter. 

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé

Sinds de aankondiging van The Eras Tour in de Amerikaanse bioscopen, vragen fans van Taylor Swift ons dagelijks via onze socials en in de theaters of wij ook deze show gaan vertonen. We zijn heel blij dat we hen en andere film- en muziekliefhebbers nu kunnen verblijden met deze bijzondere show in onze bioscopen. Taylor Swift is één van de populairste wereldwijde popsterren van dit moment, en wat is er nou leuker om als fan of muziekliefhebber samen met andere fans te genieten van deze show op het grote doek?

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.