10
oktober
2019
|
08:00
Europe/Amsterdam

Speciale voorstelling: Club van Lelijke Kinderen in Pathé Nijmegen

Pathé Nijmegen vertoont zaterdag 19 oktober een zeer speciale voorstelling van De Club van Lelijke Kinderen. Regiseur Jonathan Elbers en acteur Mika Peeters (Mika speelt Bob in de film) zullen voor de start van de film aanwezig zijn om vragen van het publiek te beantwoorden. Deze unieke kans is natuurlijk een perfecte afsluiter van de herfstvakantie en geeft kinderen een prachtige kijk in de wereld van film.

Paul, een 11-jarige jongen met grote flaporen, moet op een dag plotseling mee op schoolreisje. Al snel komt hij er achter dat hij in werkelijkheid samen met honderden andere kinderen wordt opgesloten omdat hij lelijk is. Op deze manier wil president Isimo het land opschonen. Paul weet te ontsnappen en richt samen met Sara en een aantal andere kinderen ‘De Club van Lelijke Kinderen’ op. Vanuit hun schuilplaats gaan ze de strijd aan met het regime van de president. Lukt het Paul en zijn vrienden de andere lelijke kinderen te bevrijden, en het regime van Isimo omver te werpen?

Tickets voor deze speciale voorstelling zijn verkrijgbaar vanaf 6 euro via www.pathe.nl/nijmegen of aan de kassa van de bioscoop.

Pathé Nijmegen, Willem van Arenbergstraat 4. Website | Facebook | Twitter | Instagram