24
juni
2021
|
11:08
Europe/Amsterdam

Samenwerking Pathé en Thuisbezorgd.nl uitgebreid naar zeven steden

Vanaf vandaag zijn popcorn en andere bioscoopsnacks na de succesvolle introductie in Amsterdam, ook in Rotterdam, Utrecht, Breda, Haarlem, Groningen en Maastricht te bestellen

Pathé en Thuisbezorgd.nl maken vandaag bekend dat ‘Pathé Delivery’ wordt uitgebreid naar zes nieuwe steden in Nederland. Filmfans in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Breda, Haarlem, Groningen en Maastricht kunnen vanaf vandaag hun favoriete bioscoopsnacks, zoals popcorn, Kids Combo’s of warme nacho’s, bestellen via de de website of app van Thuisbezorgd.nl. Vroege vogels of nachtbrakers worden op hun wenken bediend. Want of je nu overdag lekker lui op de bank gaat liggen voor een film of er ’s avonds juist goed voor gaat zitten; popcorn en andere bioscoopsnacks zijn iedere dag van 11:00 uur tot 21:30 uur te bestellen. De service werd eind vorig geïntroduceerd in Amsterdam. Pathé viert de uitbreiding met een korte social commercial.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Sinds de lancering van Pathé Delivery in Amsterdam hebben we van veel bezoekers uit andere steden gehoord dat zij ook graag onze bioscoopsnacks willen bestellen voor een fijn filmavondje op de bank. Inmiddels hebben we ook veel bezoekers weer fysiek mogen ontvangen in onze bioscopen, maar het unieke gemak van de service blijft. Daarom breiden wij met veel genoegen onze samenwerking met Thuisbezorgd.nl uit, zodat ook filmfans in de zes nieuwe steden niet alleen in onze bioscopen maar ook thuis van al het lekkers kunnen genieten.”

Sinan Cankapli, Head of Sales Thuisbezorgd.nl: “We zijn bij Thuisbezorgd.nl constant op zoek naar verbeteringen of nieuwe oplossingen. De samenwerking met Pathé is hier een mooi voorbeeld van en is dus een groot succes geworden. We zijn dan ook erg trots op de uitbreiding naar zes nieuwe steden zodat steeds meer filmliefhebbers thuis kunnen genieten van hun favoriete bioscoopsnacks.”

Voor meer informatie: www.pathe.nl/delivery en https://www.thuisbezorgd.nl/pathe.

download
Commercial Pathé Delivery
Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.