27
mei
2021
|
17:51
Europe/Amsterdam

Rooftop Cinema bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn vanaf morgen al open

De Oost, Boss Level en Booksmart op het grote doek onder sterrenhemel

Utrecht, 27 mei 2021 - Hoewel de bioscopen nog héél even gesloten zijn, zijn openluchtbioscopen al wel toegestaan. Daarom gaat de rooftop cinema van Pathé Utrecht Leidsche Rijn op vrijdag 28 mei alvast open. Zo kunnen filmliefhebbers toch al in de buitenlucht genieten van topfilms zoals De Oost en Boss Level - beide nieuw in de bioscoop - en de fijne ‘coming of age’ film Booksmart. Na een lange periode van regen, zijn de weersvoorspellingen precies vanaf vrijdag 28 mei weer goed. Het mooie weer kan dus meteen gevierd worden met de mooiste films op het grote doek onder de sterrenhemel. Er wordt één film per dag vertoond en de film start rond 21:30 uur, vlak na zonsondergang. Er is ruimte voor 30 bezoekers per film. De veiligheidsmaatregelen en 1,5 meter afstand worden uiteraard in acht genomen.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “We zijn enorm verheugd dat we vooruitlopend op de heropening van onze 30 bioscopen, onze bezoekers alvast mogen ontvangen op de prachtige rooftop in Pathé Utrecht Leidsche Rijn. Zo kunnen we toch een deel van onze bezoekers samen met hun vrienden en familie weer laten genieten van een veilig avondje uit met de beste films. Een mooi voorproefje van onze verwachte heropening volgende week.”

Tickets zijn verkrijgbaar via www.pathe.nl/rooftopcinema. De rooftop is niet overdekt. Mocht het onverhoopt toch wat regenen: er zijn paraplu's en poncho’s beschikbaar. Want weer of geen weer, the show must go on.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.