29
november
2023
|
15:07
Europe/Amsterdam

QUEEN ROCK MONTREAL exclusief in IMAX bij Pathé

Legendarisch optreden voor het eerst opnieuw digitaal gemasterd

We Will Rock You! Zojuist is bekend geworden dat het optreden QUEEN ROCK MONTREAL uit 1981 exclusief op het grootste doek van IMAX wordt vertoond bij Pathé in het weekend van  donderdag 18 tot en met zondag 21 januari. Het is voor het eerst dat dit optreden digital opnieuw is gemasterd in de beeld- en geluidskwaliteit van The IMAX Experience®. Dat wordt genieten van het beste beeld én geluid. De ticketverkoop is vanaf nu gestart op pathe.nl/queen.

Na het succes van de concertregistraties van Taylor Swift en Beyoncé (die vanaf aanstaande vrijdag te zien is in uitverkochte Pathé-zalen), komt nu ook dit historische en opwindende liveconcert van Queen in 1981 in Montreal naar de bioscoop. Queen is één van de grootste muziekbands allertijden en is met Bohemian Rhapsody de meest verkozen nummer één van de NPO Radio 2 Top 2000, zo ook de afgelopen twee jaar.

Synopsis

De vertoning van QUEEN ROCK MONTREAL is onderdeel van Pathé Live, waarin bijzondere concertregistraties en – documentaires worden vertoond. Ervaar Rock-and-Roll royalty met Freddie Mercury, Brian May, Roger Taylor en John Deacon terwijl ze het podium betreden tijdens een historisch en opwindend liveconcert uit 1981. Een van ‘s werelds meest iconische rockbands speelt een onvergetelijke setlist met hun grootste hits waaronder We Will Rock You, Somebody To Love, Under Pressure, Bohemian Rhapsody, Another One Bites the Dust en We Are The Champions. Dit is Queen zoals je nog nooit eerder hebt gezien in een levensgrote concertervaring op de eerste rij – alleen in IMAX.

QUEEN ROCK MONTREAL is te zien in alle IMAX-zalen bij Pathé:

  • Pathé Arena
  • Pathé Arnhem
  • Pathé Eindhoven
  • Pathé Schouwburgplein
  • Pathé Spuimarkt
  • Pathé Tilburg Centrum

Tickets zijn te koop via pathe.nl/queen.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.