Zwolle,
04
april
2019
|
17:27
Europe/Amsterdam

Première Pathé Gay Night ‘Mario’ 1 mei in Pathé Zwolle

1 mei, 19.30 uur is het Gay Night in Pathé Zwolle met de speciale screening van Mario. Tickets (11,00 euro) zijn nu te koop via www.pathe.nl/gaynight en aan de kassa van de bioscoop.

Pathé Zwolle en COC Zwolle organiseren op woensdag 1 mei voor het eerst een speciale LHBTI-filmavond. Harry Siebring-Quist (Voorzitter COC Zwolle): “Wij zien dit als een mooie samenwerking met bioscoop Pathé en het is direct een film die goed past in het thema sport en diversiteit. Dit sluit geweldig aan bij de recent gelanceerde en nog steeds lopende campagne: ‘sluit niemand uit, daar win je mee’ van de gemeente Zwolle, Sport Service Zwolle en COC Zwolle.” 

Je krijgt niet alleen elke 1e woensdag van de maand een prachtige film met LHBTI-thema te zien, je wordt bovendien getrakteerd op een gratis glaasje bubbels, je maakt kans op leuke prijzen en je kunt na afloop genieten van een lekker borrel bij Stadscafé Blij met een gratis welkom-shotje en borrelhapjes.

Mario

Wanneer Mario en Leon, twee jonge voetbalspelers, verliefd op elkaar worden doen al snel de eerste geruchten in de club de ronde. Mario ziet zijn kansen als profvoetballer in gevaar komen, maar wil Leon ook niet verliezen. Beiden zullen een keuze moeten maken tussen hun carrière of de liefde.

Pathé Gay Night is één van de vele speciale evenementen die Pathé Zwolle zijn publiek, jong en oud, biedt. Zo kun je door het jaar heen genieten van Ladies Nights, 50Plus Bios, Kleuterbios, Disneyweken en het PAC Festival. De vertrouwde bioscoop, waar je vanwege de hartelijke ontvangst en eersteklas service graag terugkomt, vertoont niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, maar is ook toonaangevend en vooruitstrevend en verrast zijn bezoekers voortdurend met bijzondere specials zoals nachtpremières, marathons, concerten, sportwedstrijden, opera, ballet, theater en veel meer.

Tickets nu verkrijgbaar via www.pathe.nl/gaynight en aan de kassa van de bioscoop

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland. Met 28 bioscopen, 217 schermen en 1.800 medewerkers is Pathé marktleider. Pathé biedt de meest complete bioscoopervaring voor iedereen, waar je iets bijzonders toevoegt aan het leven van alledag. Dat geeft ontspanning, ontsnapping, inspiratie en plezier. Door een breed filmaanbod, livestream van o.a. Metropolitan Opera en de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX en Dolby Cinema, maakt Pathé elke dag bijzonder.