Zwolle,
04
april
2019
|
17:27
Europe/Amsterdam

Première Pathé Gay Night ‘Mario’ 1 mei in Pathé Zwolle

1 mei, 19.30 uur is het Gay Night in Pathé Zwolle met de speciale screening van Mario. Tickets (11,00 euro) zijn nu te koop via www.pathe.nl/gaynight en aan de kassa van de bioscoop.

Pathé Zwolle en COC Zwolle organiseren op woensdag 1 mei voor het eerst een speciale LHBTI-filmavond. Harry Siebring-Quist (Voorzitter COC Zwolle): “Wij zien dit als een mooie samenwerking met bioscoop Pathé en het is direct een film die goed past in het thema sport en diversiteit. Dit sluit geweldig aan bij de recent gelanceerde en nog steeds lopende campagne: ‘sluit niemand uit, daar win je mee’ van de gemeente Zwolle, Sport Service Zwolle en COC Zwolle.” 

Je krijgt niet alleen elke 1e woensdag van de maand een prachtige film met LHBTI-thema te zien, je wordt bovendien getrakteerd op een gratis glaasje bubbels, je maakt kans op leuke prijzen en je kunt na afloop genieten van een lekker borrel bij Stadscafé Blij met een gratis welkom-shotje en borrelhapjes.

Mario

Wanneer Mario en Leon, twee jonge voetbalspelers, verliefd op elkaar worden doen al snel de eerste geruchten in de club de ronde. Mario ziet zijn kansen als profvoetballer in gevaar komen, maar wil Leon ook niet verliezen. Beiden zullen een keuze moeten maken tussen hun carrière of de liefde.

Pathé Gay Night is één van de vele speciale evenementen die Pathé Zwolle zijn publiek, jong en oud, biedt. Zo kun je door het jaar heen genieten van Ladies Nights, 50Plus Bios, Kleuterbios, Disneyweken en het PAC Festival. De vertrouwde bioscoop, waar je vanwege de hartelijke ontvangst en eersteklas service graag terugkomt, vertoont niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, maar is ook toonaangevend en vooruitstrevend en verrast zijn bezoekers voortdurend met bijzondere specials zoals nachtpremières, marathons, concerten, sportwedstrijden, opera, ballet, theater en veel meer.

Tickets nu verkrijgbaar via www.pathe.nl/gaynight en aan de kassa van de bioscoop

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.