10
juli
2020
|
16:48
Europe/Amsterdam

Première ‘Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn’ bij Euroscoop Amsterdam-Noord

Eerste Ladies Nights weer na heropening bij Euroscoop en Pathé

De nieuwe feelgoodfilm Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn gaat op woensdag 29 juli in première in Pathé’s nieuwste aanwinst Euroscoop Amsterdam Noord. Vervolgens organiseert Pathé op 3, 4 en 5 augustus voor het eerst sinds de corona-sluiting weer Ladies Nights. De verfilming van de bestseller van Daphne Deckers gaat daarmee nóg eerder uit dan gepland; eerder werd bekend dat de release vervroegd zou worden naar 13 augustus. Dankzij de terugkomst van de Ladies Nights is de film al vanaf 3 augustus te zien op het witte doek.

Vanwege de RIVM richtlijnen zullen de Ladies Nights er iets anders uitzien dan normaal. De bezoekers worden verspreid over 3 avonden, zodat de 1,5 meter afstand overal geborgd kan worden én er toch zoveel mogelijk bezoekers van de Ladies Nights kunnen genieten. Uiteraard bestaat de Ladies Night nog steeds uit een heerlijke feelgoodfilm, een goodiebag én een hapje en drankje. Maar vanwege de coronamaatregelen zijn er bijvoorbeeld geen standjes.

Rollen voor Barbara Sloesen, Jan Kooijman en Patrick Stoof 

De hoofdrollen in Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn worden vertolkt door Barbara Sloesen en Jan Kooijman. Andere rollen zijn voor Sanne Langelaar, Holly Mae Brood, Julia Akkermans en Jelle de Jong. Bram van der Heijden, Renée Fokker, Victoria Koblenko, Tom van Landuyt, Meral Polat en Patrick Stoof zijn ook te zien. De productie is in handen van Tom de Mol en Marcel de Block (Zwaar Verliefd!; 100% Coco) en Ruud Schuurman (100% Coco New York; De Masters; Verliefd op Ibiza de serie) is verantwoordelijk voor de regie. Het scenario is geschreven door Anna Pauwels (Zwaar Verliefd!; Soof de serie). De distributie is in handen van Dutch FilmWorks.

Het verhaal

Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.