Amsterdam,
08
februari
2019
|
15:53
Europe/Amsterdam

Plan je volgende bioscoopbezoek via Google Home

“Hey Google, wat draait er vanavond bij Pathé?”

Filmliefhebbers kunnen vanaf nu informatie over hun volgende bezoek aan Pathé opvragen via hun Google Home systeem. Vragen over het filmaanbod worden beantwoord door ‘Charlie’, de haan uit het logo van het bioscoopconcern.

Het gebruik van ‘smart home’ systemen, zoals het speakersysteem van Google Home, is enorm in opmars onder Nederlandse consumenten. Naast informatie via hun website www.pathé.nl en de Pathé app biedt Pathé consumenten daarom vanaf nu ook het gemak om via Google Home details op te vragen waarmee zij hun volgende bioscoopbezoek kunnen plannen.

Via de opdracht” “Hey Google, praat met Pathé.” kunnen vragen worden gesteld over praktische details zoals locaties (“Welke Pathé theaters zijn in de buurt?”), tijden (“Hoe laat draait Green Book vanavond?”) en het filmaanbod (“Welke films draaien op dit moment bij Pathé De Kuip?” of “Welke films draaien op dit moment in 4DX?”). Ook inhoudelijke informatie over de filmtitels, zoals een synopsis of de afgegeven Kijkwijzer kunnen via het ‘smart home’ systeem opgevraagd worden.

'Charlie' de haan leert constant bij van alle vragen die gesteld worden en gaat de consument steeds beter kunnen voorzien van relevante informatie. Pathé voert hier regelmatig updates voor uit.

Voor meer informatie: www.pathe.nl/praatmetpathe.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.