25
juni
2021
|
12:07
Europe/Amsterdam

Pathé Zwolle en Pathé Helmond openen nieuwe Kids Corner

Een bioscoopbezoek met het gehele gezin wordt bij Pathé Zwolle en Pathé Helmond vanaf nu nog leuker! Naast het beleven van de leukste, grappigste en spannendste films, kunnen kinderen voor en na de film voortaan naar hartenlust spelen in de nieuwe Pathé Kids Corner. Deze speelhoek staat geheel in het teken van de bekende Pathé mascotte ‘Charlie’ en zit boordevol leuke activiteiten.

In de Pathé Kids Corner kan volop worden gekleurd, zijn veel spelelementen zoals een bioscoop memory spel en een grote digitale game tafel te vinden en kan er worden gegleden vanuit een reusachtige popcornbeker. De Kids Corner is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar en is tijdens de openingstijden van Pathé geopend.

Dennis Tulleken, Manager Theatre bij Pathé Zwolle: ”Wij kijken met vertrouwen en positiviteit naar de toekomst en blijven investeren in de totaalbeleving voor al onze bezoekers. Met de toevoeging van speelplezier maken wij een bioscoopbezoek voor kinderen nog specialer, zodat zij samen met hun ouders, familie, vriendjes en vriendinnetjes kunnen genieten van een bijzondere bioscoopervaring”.

Pathé werkt in dit project samen met IKC, ‘s werelds grootste aanbieder van speelhoeken. “De speelhoek zorgt voor een ontspannen en aangename sfeer voor gezinnen. Kinderen beleven een bioscoop vanaf heden nog meer als een dagje uit”, aldus Niels Jellema, accountmanager bij IKC.

Naast Pathé Zwolle en Pathé Helmond, is de Kids Corner ook te vinden bij Pathé Arena en Pathé Arnhem.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.