25
juni
2021
|
12:07
Europe/Amsterdam

Pathé Zwolle en Pathé Helmond openen nieuwe Kids Corner

Een bioscoopbezoek met het gehele gezin wordt bij Pathé Zwolle en Pathé Helmond vanaf nu nog leuker! Naast het beleven van de leukste, grappigste en spannendste films, kunnen kinderen voor en na de film voortaan naar hartenlust spelen in de nieuwe Pathé Kids Corner. Deze speelhoek staat geheel in het teken van de bekende Pathé mascotte ‘Charlie’ en zit boordevol leuke activiteiten.

In de Pathé Kids Corner kan volop worden gekleurd, zijn veel spelelementen zoals een bioscoop memory spel en een grote digitale game tafel te vinden en kan er worden gegleden vanuit een reusachtige popcornbeker. De Kids Corner is toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar en is tijdens de openingstijden van Pathé geopend.

Dennis Tulleken, Manager Theatre bij Pathé Zwolle: ”Wij kijken met vertrouwen en positiviteit naar de toekomst en blijven investeren in de totaalbeleving voor al onze bezoekers. Met de toevoeging van speelplezier maken wij een bioscoopbezoek voor kinderen nog specialer, zodat zij samen met hun ouders, familie, vriendjes en vriendinnetjes kunnen genieten van een bijzondere bioscoopervaring”.

Pathé werkt in dit project samen met IKC, ‘s werelds grootste aanbieder van speelhoeken. “De speelhoek zorgt voor een ontspannen en aangename sfeer voor gezinnen. Kinderen beleven een bioscoop vanaf heden nog meer als een dagje uit”, aldus Niels Jellema, accountmanager bij IKC.

Naast Pathé Zwolle en Pathé Helmond, is de Kids Corner ook te vinden bij Pathé Arena en Pathé Arnhem.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 29 locaties, 245 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.