18
januari
2021
|
10:04
Europe/Amsterdam

Pathé viert National Popcorn Day met gratis JIMMY’s popcorn

Voor wie die onmisbare bak popcorn tijdens een bioscoopbezoek mist, heeft Pathé iets om naar uit te kijken. Op dinsdag 19 januari deelt Pathé gratis popcorn uit op National Popcorn Day in samenwerking met JIMMY’s popcorn. Popcorn-fans kunnen dit jaar online een voucher claimen en deze tot en met een maand vanaf de heropening van de Pathé eet- en drinkshops innen. 

Tweede jaar

Een jaar geleden vierden Pathé en JIMMY’s voor het eerst National Popcorn Day. Er werden op die dag maar liefst 33.000 gratis kleine Popcorn opgehaald in de Pathé bioscopen. Ook dit jaar worden er weer duizenden kleine Popcorn gratis weggegeven met deze unieke actie. Zoet, zout of gemixt: er is voor iedere popcorn liefhebber wat wils. 

Popcorn-vouchers

Aangezien de bioscopen op dit moment nog gesloten zijn, maar Pathé haar bezoekers niet van deze feestelijke dag wil onthouden, heeft Pathé dit jaar popcorn-vouchers in het leven geroepen. Deze vouchers kunnen alleen tijdens National Popcorn Day vanaf 08:00 uur ‘s ochtends geclaimd worden via pathe.nl/nationalpopcornday. De voucher wordt dan per mail toegestuurd en is een maand vanaf de heropening van de shops geldig. Wees er wel snel bij, want op = op. 

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.