18
januari
2021
|
10:04
Europe/Amsterdam

Pathé viert National Popcorn Day met gratis JIMMY’s popcorn

Voor wie die onmisbare bak popcorn tijdens een bioscoopbezoek mist, heeft Pathé iets om naar uit te kijken. Op dinsdag 19 januari deelt Pathé gratis popcorn uit op National Popcorn Day in samenwerking met JIMMY’s popcorn. Popcorn-fans kunnen dit jaar online een voucher claimen en deze tot en met een maand vanaf de heropening van de Pathé eet- en drinkshops innen. 

Tweede jaar

Een jaar geleden vierden Pathé en JIMMY’s voor het eerst National Popcorn Day. Er werden op die dag maar liefst 33.000 gratis kleine Popcorn opgehaald in de Pathé bioscopen. Ook dit jaar worden er weer duizenden kleine Popcorn gratis weggegeven met deze unieke actie. Zoet, zout of gemixt: er is voor iedere popcorn liefhebber wat wils. 

Popcorn-vouchers

Aangezien de bioscopen op dit moment nog gesloten zijn, maar Pathé haar bezoekers niet van deze feestelijke dag wil onthouden, heeft Pathé dit jaar popcorn-vouchers in het leven geroepen. Deze vouchers kunnen alleen tijdens National Popcorn Day vanaf 08:00 uur ‘s ochtends geclaimd worden via pathe.nl/nationalpopcornday. De voucher wordt dan per mail toegestuurd en is een maand vanaf de heropening van de shops geldig. Wees er wel snel bij, want op = op. 

Over Pathé

OVER PATHÉ 

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 247 zalen en 1.500 medewerkers, inclusief de op 13 november 2019 overgenomen Euroscoop locaties. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera en sport, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en organisatie van business events, maakt Pathé van elke dag een bijzondere dag.

OVER JIMMY PRODUCTS B.V.

JIMMY PRODUCTS BV is een Nederlands familiebedrijf dat levert in maar liefst 42 landen wereldwijd. De Popcorn professional sinds 1992. Wij maken onder de merknaam JIMMY’s de lekkerste popcorn van de hoogste kwaliteit. Wij zijn uniek in wat wij leveren maar ook door de manier waarop. JIMMY’s levert al meer dan 20 jaar popcorn aan Pathé.

JIMMY’s producten worden gemaakt met vakmanschap en passie met uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten. Eerlijk, zorgzaam, veilig en met respect voor mens en natuur. De heerlijke smaak en unieke crunch maakt JIMMY’s popcorn onweerstaanbaar lekker. Bestond het assortiment in 1992 alleen nog uit zoete en zoute popcorn; de keuze is tegenwoordig vele malen groter met popcorn smaken als bijvoorbeeld Toffee, Chocolade, Tabasco® en Kaas.