02
februari
2021
|
10:57
Europe/Amsterdam

Pathé verrast trouwste bezoekers met “Pathé Overlevingspakketten”

Amsterdam, 2 februari 2021 - Nu de bioscopen en theaters al enige tijd gesloten zijn, verrast Pathé haar trouwste bezoekers met een uniek “Pathé Overlevingspakket”. Op deze manier hoeven filmfans de bioscopen wat minder te missen en laat Pathé hen weten dat dit gemis geheel wederzijds is. In totaal worden er 270 bezoekers verrast door hun favoriete Pathé bioscoop.

Pathé Verrast

Alle 27 Pathé bioscopen verrassen hun eigen trouwste bezoekers en verzorgen de overlevingspakketten dan ook zelf. Op basis van onder andere de bezoekfrequentie werd er per bioscoop een top 10 samengesteld van de grootste Pathé fans. De gelukkige ontvangers worden aangemoedigd de ‘unboxing’ op film te zetten en te delen via social media. In totaal zijn er 270 Pathé Overlevingspakketten per post verstuurd, in lijn met de corona maatregelen.

Bioscoop essentials

In de overlevingspakketten vinden ontvangers onder andere een kaartje afkomstig uit hun favoriete Pathé bioscoop. Het pakket is verder gevuld met bioscoop essentials, waaronder een aantal snacks zoals popcorn, snoep en een flesje fris, en natuurlijk een Pathé Giftcard om te gebruiken voor Pathé Thuis. Ook zit er, afhankelijk van de bioscoop, nog een extra verrassing in het pakket verwerkt.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Bezoekers missen onze bioscopen en films, maar dit geldt andersom ook. Met het Pathé Overlevingspakket willen we onze meest frequente bezoekers verrassen met dat wat bij een bioscoopbezoek hoort. Zo is Pathé toch een beetje bij hen deze lockdown.” 

De unboxings

Alle unboxings staan verzameld in een hoogtepunt op de Instagram van Pathé. Zo worden ook hier de grootste fans in het zonnetje gezet. Voor wie nieuwsgierig is naar de overlevingspakketten, zijn de unboxings hier te zien.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.