01
juni
2023
|
09:24
Europe/Amsterdam

Pathé verrast diehard Fast & Furious fans met bioscoopbezoek Fast X

Fast X bioscooptickets voor Pathé Thuis gebruikers die alle Fast & Furious films hebben gezien

Filmfans die alle voorgaande Fast & Furious titels én Hobbs & Shaw bij Pathé Thuis hebben gezien, worden verrast met twee bioscooptickets voor Fast X om te kunnen genieten van het nieuwste hoofdstuk op het grote doek. Nog bezig met je Fast-marathon? Niet getreurd! Iedereen heeft nog tot en met woensdag 7 juni de tijd om de tien Fast titels te bekijken bij Pathé Thuis en zich daarmee aan te melden voor deze actie. Bingen maar!

Fast X maakt een vliegende start bij Pathé. De film ging in release op donderdag 18 mei en inmiddels hebben al honderdduizenden filmliefhebbers genoten van de ultieme straatracefilm.  En leuk weetje, de legendarische filmfranchise Fast & Furious is momenteel niet alleen populair in de bioscoop. Ook bij Pathé Thuis worden alle negen eerdere titels én Hobbs & Shaws goed bekeken. De populairste titels zijn Fast 9, 8 en 7. Dit jaar is zelfs het succesvolste Fast & Furious jaar ooit bij Pathé Thuis: de eerdere 9 titels worden maar liefst 25% vaker bekeken dan in 2022. Oude liefde roest niet! De nieuwe Fast X titel roept de Fast & Furious liefde dus alleen maar meer aan. 

Winactie

Alle Pathé Thuis klanten die sinds 2017 alle negen Fast & Furious én Hobbs & Shaw titels hebben gehuurd of gekocht bij Pathé Thuis, krijgen een mail met daarin de uitnodiging om twee bioscooptickets voor Fast X te claimen. De eerste 100 Fast-fans die reageren, ontvangen twee vouchers voor Fast X in een Pathé bioscoop naar keuze. 

Filmfans die nog bezig zijn met hun Fast-marathon en andere filmliefhebbers kunnen ook meedoen met de actie. De eerste 50 filmfans die vóór donderdag 8 juni ook alle negen Fast & Furious titels én Hobbs & Shaw hebben gehuurd of gekocht bij Pathé Thuis krijgen een mail met daarin twee vouchers voor Fast X in een Pathé bioscoop naar keuze.  Lees de actievoorwaarden op Actievoorwaarden Fast X winactie - Pathé (pathe.nl).

Fast X  – 18 mei

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. In FAST X gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken. 

Meer informatie

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.