04
juni
2021
|
08:00
Europe/Amsterdam

Pathé Utrecht Leidsche Rijn opent Twenties Pop-Up Cinema

Pathé Utrecht Leidsche Rijn tovert tijdens de heropening van de bioscopen op 5 juni twee foyers om voor een bijzondere filmbeleving. Bezoekers kunnen in complete Twenties stijl vanuit een luxe Chesterfield stoel of bankje genieten van de nieuwste films zoals De Slag om de ScheldeBlackbird en Demon Slayer: Mugen Train. De Twenties Pop-Up Cinema is als het ware een silent cinema: voor het geluid van de film krijgen bezoekers een eigen koptelefoon, zodat zij zelf het volume van de voorstelling kunnen bepalen.

Pathé Utrecht Leidsche Rijn gaat per 5 juni weer open met een divers en vol programma met de nieuwste films. Onder andere de filmsDe Slag om de Schelde, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, Tom & Jerry, Bon Bini: Judeska in da House, Blackbird, Pieter Konijn op de vlucht en Demon Slayer: Mugen Train staan in de eerste weken op de programmering en zijn ook te zien in de ‘Roaring 20’s’ Pop-Up Cinema bij Utrecht Leidsche Rijn. Tickets zijn te verkrijgen via https://www.pathe.nl/20spopup.

Doron Kurz, Commercieel Directeur: “Onze bezoekers staan te popelen om weer een veilig en toegankelijk uitje te kunnen ondernemen en naar de film te kunnen gaan. Door twee foyers om te bouwen tot Twenties Pop-Up Cinema, creëren wij zo niet alleen twee extra bioscoopzalen, maar bieden we ook een bijzondere filmbeleving in een sfeervolle jaren twintig-sfeer. Samen film kijken geeft een extra beleving. Bezoekers kunnen vanuit de comfortabele Chesterfield-bankjes en fauteuils samen met vrienden en familie en andere bezoekers in stijl genieten van de nieuwste films.”

Nog meer bijzondere zalen bij Pathé Utrecht Leidsche Rijn

Pathé Utrecht Leidsche Rijn heeft nog meer bijzondere zalen. De rooftop cinema van Pathé Utrecht Leidsche Rijn is een buitenlocatie en is daarom al sinds 28 mei geopend. Voor meer informatie, zie: https://www.pathe.nl/rooftopcinema. De 4DX-zaal in Pathé Utrecht Leidsche Rijn zal vanaf de heropening op 5 juni uiteraard ook weer geopend zijn, zodat bezoekers ook weer kunnen genieten van de extra dimensies zoals geur en beweging tijdens de film, bijvoorbeeld bij Demon Slayer: Mugen Train en Nobody.

Uiteraard worden de coronamaatregelen overal geborgd bij Pathé. Voor meer informatie over de maatregelen zie www.pathe.nl/corona.

Boilerplate

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.