09
december
2019
|
15:47
Europe/Amsterdam

Pathé Utrecht Leidsche Rijn deze kerst omgetoverd tot Winterfestijn

De nieuwste films en kerstklassiekers in winterse sferen op de rooftop

Pathé Utrecht Leidsche Rijn wordt vanaf zaterdag 14 december tot en met zondag 29 december omgetoverd tot een heus Winterfestijn. Op de rooftop van de bioscoop kunnen bezoekers genieten van de ultieme kerstbeleving met de nieuwste en klassieke films en een optreden van House of Talent-winnaar Bram Boender, omringd door winterse sferen. 

De rooftop wordt feestelijk aangekleed met kerstbomen, kerstverlichting en sneeuw. Om ervoor te zorgen dat bezoekers het niet koud krijgen, worden heaters en vuurkorven geplaatst en plaids uitgedeeld. Daarnaast kunnen bezoekers genieten van warme glühwein of chocomel en van een hapje bij één van de klassieke kraampjes. Ook kunnen bezoekers op de foto met de kerstman. Iedere avond wordt gestart met een optreden van Bram Boender die bekende kerstnummers zal zingen. 

Nieuwste films en klassieke kerstfilms

Het Winterfestijn start op zaterdag 14 december met de film La La Land. De filmprogrammering op het winterse dakterras zal verder bestaan uit de nieuwste films zoals Star Wars: The Rise of Skywalker, Frozen 2, Jumanji: The Next Level en Last Christmas en de films Home Alone en Die Hard. Dit is de eerste keer dat Pathé Utrecht Leidsche Rijn het Winterfestijn organiseert.

Een ticket voor het Winterfestijn kost 15 euro. Dat is inclusief een hapje en drankje, het optreden van Bram Boender en natuurlijk de kerstfilm. Tickets zijn te koop via pathe.nl/winterfestijn. Klik hier voor een impressie van de winterse rooftop in Utrecht Leidsche Rijn.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.