08
juli
2022
|
16:25
Europe/Amsterdam

Pathé trakteert de kleinste filmfans op een mooie zomer vol topfilms

Onze kleinste bezoekers hoeven zich deze zomer niet te vervelen, er is tijdens de vakantie van alles te beleven voor KIDS bij Pathé. De nieuwste kinderfilms zijn de gehele periode te zien op het grote doek en er worden tal van leuke extra activiteiten georganiseerd. Zo kunnen de kinderen hun creativiteit kwijt in de kinderhoek, waar zij lekker kunnen knutselen en kleuren. Er ligt een mooie zomer kleur- en doeplaat voor ze klaar waar ze mee aan de slag kunnen. Daarnaast kunnen de trouwe Pathé fans deze zomer mee sparen voor een gratis Charlie knuffel in de Pathé All Stars app. Over Charlie gesproken... wie weet kom je onze trouwe mascotte wel tegen in de bioscoopgangen voor een meet & greet! 

Naast het landelijke programma van Pathé maken de bioscopen er lokaal ook weer een feestje van! Wellicht staat er bij jouw bioscoop een springkussen voor de deur, is er een mogelijkheid tot schminken en het zetten van glittertatoo’s of wordt er een speurtocht georganiseerd.  Zin in een film kijken op de bank? Ook tijdens deze zomervakantie kun je de leukste kinderfilms kijken via Pathé Thuis. 

Minions: Hoe Gru Superschurk Werd – Nu te zien 

Deze zomer gaat 's werelds grootste animatiefranchise terug naar het begin in een nieuwe animatiefilm voor de hele familie. We zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn iconische Minions ontmoet en met hen de meest verschrikkelijke crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen in Minions: Hoe Gru superschurk werd.  

MEER INFORMATIE 

De Allergrootste Slijmfilm – Nu te zien 

Indy (Bibi) is terug in de Allerlaatste, Allergrootste en avontuurlijkste film van de Slijm-filmreeks! In De Allergrootste Slijmfilm gebeurt er iets verschrikkelijks: een belangrijk slijm ingrediënt raakt op waardoor slijm maken voor de hele wereld onmogelijk wordt! Indy gaat op zoek naar de oorsprong van dit slijmerige ingrediënt. Samen met haar oude én nieuwe slijmvrienden reist ze de hele wereld over en komen ze voor een slijmerig mysterie te staan.  

MEER INFORMATIE 

Knor – Vanaf 13 juli  

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…  

MEER INFORMATIE 

Boeien – Vanaf 20 juli 

Boeien! speelt zich af aan boord van het cruiseschip ‘Rederij de Romantiek’’. Ravi, een slim, 11-jarig meisje en haar eigenwijze 8-jarige stiefbroertje Benja, met wie ze totaal niet kan opschieten, gaan met hun ouders als samengesteld gezin op een cruise vakantie. De kinderen zijn verre van enthousiast en niet iedereen aan boord van het schip heeft even goede bedoelingen.  Ravi en Benja moeten alles op alles zetten om uit handen van de twee boeven te blijven en bouwen hierdoor uiteindelijk een mooie band samen op. 

MEER INFORMATIE 

De Legende van Samoerai Henk – Vanaf 20 juli 

De vrolijke hond Henk droomt van een leven als samoerai in een land waar katten de baas zijn. Terwijl alle katten hem wantrouwen, neemt Jimbo, ooit een grote samoerai, Henk met veel tegenzin onder zijn hoede. Samen moeten ze vechten om hun stad te beschermen tegen de gevreesde generaal. 

MEER INFORMATIE 

DC Club van Super-Pets – Vanaf 03 augustus  

In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten en zal hij de superhelden moeten redden. 

MEER INFORMATIE 

Kleuterbios

Op zondag 7 augustus staat er een Pathé Kleuterbios op de planning waarbij een nieuwe aflevering van Paw Patrol wordt vertoond. Klinkt dit als een feestje wat je niet wilt missen? De tickets zijn nu te koop. Tevens worden er Paw Patrol kleurplaten uitgedeeld waar de jongsten lekker mee aan de haal kunnen.  

All Stars Kids Actie

Via de Pathé All Stars app kunnen bezoekers sparen voor een gratis Charlie knuffel! Een bezoeker spaart bij elk filmbezoek een digitale stempel. Bij 2 stempels oftewel 2 filmbezoeken kunnen bezoekers een voucher aanvragen voor een gratis knuffel (op=op). De gratis knuffel is te vinden in de bioscoop bij alle andere merchandise. 

Nieuwe Kidstitels op Pathé Thuis

Paw Patrol - Vanaf  08 juli beschikbaar op pathe-thuis.nl

Hun grootste vijand Humdinger wordt burgemeester van Avonturenstad en er komt steeds meer chaos. Ryder en de heldhaftige pups proberen hem te stoppen voordat het erger wordt. Gelukkig krijgt het team hulp van de slimme teckel Liberty. 

MEER INFORMATIE 

Space Jam a New Legacy – Vanaf  08 juli beschikbaar op pathe-thuis.nl 

Een kwaadaardige machine ontvoert de zoon van de wereldberoemde basketballer LeBron James. De enige manier om hem terug te krijgen, is door samen met Bugs Bunny en de andere chaotische Looney Tunes de basketbalwedstrijd te winnen. 

MEER INFORMATIE 

De Flummels – Vanaf  08 juli beschikbaar op pathe-thuis.nl 

Ed en zijn zus Bo zijn Flummels: schattige, pluizige beestjes in de vorm van een donut. Ze zijn onhandig, allesbehalve populair en doen heel erg hun best om erbij te horen. 

MEER INFORMATIE 

Releasedata onder voorbehoud, kijk voor de meest actuele informatie en tickets op www.pathe.nl/kids

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.