Tilburg,
29
april
2019
|
10:16
Europe/Amsterdam

Pathé Tilburg vanaf nu aangesloten bij de Tilburgse Meedoenregeling.

Vanaf maandag 29 april kunnen bewoners uit Tilburg en omstreken die zijn aangesloten bij de Meedoenregeling ook een gezellig uitje gaan brengen aan de Pathé bioscoop op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. De Meedoenregeling is een initiatief vanuit de gemeente Tilburg waarbij huishoudens en gezinnen uit de lagere inkomensklassen een budget beschikbaar gesteld krijgen om een aantal keer per jaar een uitje te plannen bij de aangesloten organisaties. Vanaf nu kan je dus ook bij Pathé dit budget besteden.

Leden van de Meedoenregeling kunnen vanaf nu voor €6,- van hun budget naar Pathé Tilburg komen. Met het budget kan ook worden gekozen om naar 3D en IMAX 3D voorstellingen te gaan. Tickets zijn alleen te koop aan de kassa van Pathé Tilburg. Wat altijd meegenomen moet worden is een geldig legitimatiebewijs en het klantnummer dat zij verkregen hebben vanuit de Meedoenregeling.

Met de introductie van de Meedoenregeling bij Pathé Tilburg gaat een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. En zijn wij blij dat we ook deze doelgroep de mogelijkheid kunnen bieden om even een andere wereld te beleven op het grote scherm. Voor vragen en meer informatie voor leden van de Meedoenregeling verwijzen wij graag naar de website https://www.meedoentilburg.nl

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.