Tilburg,
29
april
2019
|
10:16
Europe/Amsterdam

Pathé Tilburg vanaf nu aangesloten bij de Tilburgse Meedoenregeling.

Vanaf maandag 29 april kunnen bewoners uit Tilburg en omstreken die zijn aangesloten bij de Meedoenregeling ook een gezellig uitje gaan brengen aan de Pathé bioscoop op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. De Meedoenregeling is een initiatief vanuit de gemeente Tilburg waarbij huishoudens en gezinnen uit de lagere inkomensklassen een budget beschikbaar gesteld krijgen om een aantal keer per jaar een uitje te plannen bij de aangesloten organisaties. Vanaf nu kan je dus ook bij Pathé dit budget besteden.

Leden van de Meedoenregeling kunnen vanaf nu voor €6,- van hun budget naar Pathé Tilburg komen. Met het budget kan ook worden gekozen om naar 3D en IMAX 3D voorstellingen te gaan. Tickets zijn alleen te koop aan de kassa van Pathé Tilburg. Wat altijd meegenomen moet worden is een geldig legitimatiebewijs en het klantnummer dat zij verkregen hebben vanuit de Meedoenregeling.

Met de introductie van de Meedoenregeling bij Pathé Tilburg gaat een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. En zijn wij blij dat we ook deze doelgroep de mogelijkheid kunnen bieden om even een andere wereld te beleven op het grote scherm. Voor vragen en meer informatie voor leden van de Meedoenregeling verwijzen wij graag naar de website https://www.meedoentilburg.nl

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.