17
november
2022
|
13:44
Europe/Amsterdam

Pathé Tilburg Stappegoor is vernieuwd met luxe bioscoopstoelen en loveseats

Pathé Tilburg Stappegoor is vernieuwd! Alle zalen van de grootste bioscoop van Tilburg zijn voorzien van de vertrouwde rode pluche Pathé bioscoopstoel. Ook is iedere zaal uitgerust met loveseats, waardoor bezoekers heerlijk tegen hun geliefde kunnen aankruipen zonder leuning ertussen. Daarnaast zorgen upgrades zoals een vernieuwde Dolby Atmos zaal, vernieuwde filmdoeken, nieuw tapijt én vernieuwde traptredeverlichting voor nog meer de vertrouwde Pathé uitstraling. Dat wordt dus heerlijk genieten dit najaar van topfilms zoals Black Adam, Black Panther: Wakanda Forever, The Woman King en Avatar: Way of Water. 

Vernieuwde schermen

In de afgelopen maanden zijn alle zalen van de grootste bioscoop van Tilburg stuk voor stuk vernieuwd. Een aantal filmdoeken is vervangen waardoor iedere zaal nu is uitgerust met de vertrouwde Pathé kwaliteit op het doek. Ook zijn alle zalen voorzien van invalideplekken. Dankzij de vernieuwing kunnen de inwoners van Tilburg en omgeving vanaf nu van een nog mooier bioscoopuitje genieten. Ook de IMAX-zaal in de Pathé bioscoop in Tilburg Centrum wordt op dit moment verbouwd.

Filmprogrammering

Bezoekers kunnen bij Pathé Tilburg Stappegoor genieten van een diverse filmprogrammering met topfilms zoals The Woman King, Ticket To Paradise, Black Panther: Wakanda Forever, Black Adam of Bros. Daar komen binnenkort nog meer grote titels bij waaronder Avatar: Way of Water, The Menu, De Tata’s, I Wanna Dance With Somebody en Puss in Boots: The Last Wish.  Voor meer informatie en tijden: Pathé Tilburg Stappegoor, Tilburg - Pathé (pathe.nl)

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.