03
mei
2022
|
09:53
Europe/Amsterdam

Pathé start eigen videoserie ‘Know Before You Go’

Filmexpert Noah Zeeuw presenteert het format; eerste video voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Amsterdam, 3 mei 2022 - Er is een nieuwe sequel van je favoriete filmserie, maar hoe eindigde de eerste nou ook alweer? No stress! Vanaf vandaag start Pathé een eigen videoserie genaamd Know Before You Go, waarin online programmamaker en filmexpert Noah Zeeuw filmfans vliegensvlug bijpraat op Tiktok, Instagram (Reels) en YouTube. De eerste video voor de Marvel-sequel Doctor Strange in the Multiverse of Madness, die vanaf morgen te zien is bij Pathé, is vandaag gelanceerd.

De Pathé Know Before You Go video’s zorgen ervoor dat filmliefhebbers voor hun bezoek aan de bioscoop binnen een paar minuten alle voorgaande gebeurtenissen uit de eerdere film(s) weer helemaal scherp in het geheugen hebben zitten. De korte, vrolijke video’s zitten vol met interessante feitjes en zijn opgenomen vanuit een herkenbare en vertrouwde setting: de Pathé-bioscoop. Zo zijn filmfans binnen no time weer helemaal up-to-date en kunnen zij optimaal genieten van het nieuwste vervolg op hun favoriete films. De eerste reel met de must-see films en series vóór je naar Doctor Strange in the Multiverse of Madness gaat, is vandaag geplaatst op de TikTok, Instagram en YouTube accounts van Pathé. De volgende films waarvoor nieuwe Know Before You Go video’s worden gemaakt zijn o.a. Top Gun: Maverick en Jurassic World: Dominion.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “We zijn bij Pathé altijd op zoek naar nieuwe vormen om onze bezoekers niet alleen te bedienen van de beste films, maar om daarnaast ook services te bieden die het bioscoopbezoek nog makkelijker en leuker kunnen maken. Er komen steeds meer prequels en sequels van bekende films uit. De Know Before You Go video’s helpen onze bezoekers om op luchtige wijze in vogelvlucht weer helemaal up-to-date te zijn en zo onbezorgd de bioscoop in te stappen. Noah is een vertrouwd gezicht voor de Pathé bezoeker en daarom de perfecte persoon om deze serie mee te creëren.”

Noah Zeeuw is creative producer en presentator en werkt sinds 2018 samen met Pathé. Noah begon in 2013 met zijn eigen YouTube-kanalen FilmFabriek en Ponkers; inmiddels maakt hij het filmprogramma Behind The Script voor Spike en is hij onder andere regelmatig bij Shownieuws te gast als filmexpert. “Sinds de volledige opening van de bioscopen komen er in een rap tempo veel films uit, waaronder een hoop prequels en sequels. In de Know Before You Go serie gebruik ik mijn kennis en enthousiasme om filmliefhebbers in no-time klaar te stomen voordat ze de nieuwe film gaan kijken. Ik ben er onwijs trots op om deze samen met Pathé te mogen maken en bezoekers te adviseren voor de beste filmbeleving.”

Verder kijken op Pathé Thuis

De Know Before You Go video’s zijn te zien op de Pathé accounts op TikTok, Instagram en YouTube. De must see films die worden getipt in de Know Before You Go video’s zijn te bekijken op pathe-thuis.nl.

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.