28
juli
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Pathé Scheveningen uitgerust met Relax Seats

Film kijken was nog nooit zo comfortabel in Scheveningen! Vijf zalen van Pathé Scheveningen zijn voorzien van de elektrisch verstelbare Relax Seats met tafeltjes die zorgen voor een ultiem gevoel van comfort en ruimte. Bezoekers worden zo ontvangen met een extra comfortabele bioscoopervaring. Dat wordt heerlijk genieten vanuit een luie stoel van topfilms zoals Oppenheimer, Barbie, Elemental en Mission Impossible: Dead Reckoning Part One. 

Pathé Scheveningen is de zevende Pathé bioscoop die vrijwel volledig uitgerust is met Relax Seats. De eerste Relax Seat zaal bij Pathé Scheveningen werd op 23 juni geopend en werd meteen enthousiast ontvangen door bezoekers. De Dolby Cinema-zaal en de 4DX-zaal behouden hun eigen stoelen die het beste geschikt zijn voor die filmbelevingen. Pathé Ypenburg in Den Haag ging in april ook open met de succesvolle comfortabele stoelen. 

Theatermanager Pathé Scheveningen Rients Schipper: “We zijn ontzettend blij dat we onze bezoekers in Pathé Scheveningen kunnen trakteren op deze nieuwe, luxueuze ervaring. Met de Relax Seats geven we onze gasten een extra vleugje comfort, terwijl ze zich compleet kunnen onderdompelen in de mooiste verhalen op het grote doek. De eerste bezoekers van de Relax Seats gaven aan het comfort van de stoelen en de tafeltjes enorm te waarderen. Dankzij de Relax Seats in het gehele theater wordt een bioscoopbezoek aan Pathé Scheveningen een nog fijnere beleving voor families en vrienden.”

Relax Seats

De ‘Pathé Relax Seat’ is een elektrisch verstelbare stoel. Met een knop kan de bezoeker de rugleuning en voetenbank instellen naar zijn of haar favoriete stand. Iedere stoel is ook voorzien van een tafeltje, waar bezoekers makkelijk een hapje en drankje op kunnen plaatsen. Uiteraard zijn de Relax Seat-zalen zo opgebouwd dat de bezoeker vanaf iedere stoel perfect zicht heeft op het doek. Pathé plaatste eerder al de Relax Seats in alle zalen van haar bioscopen in Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Haarlem, Ede en Pathé Ypenburg in Den Haag. 

Filmprogrammering

Pathé Scheveningen vertoont een diverse filmprogrammering met voor ieder wat wils, zoals bezoekers van Pathé gewend zijn. Topfilms die nu al draaien zijn o.a. Oppenheimer, Barbie, Mission Impossible: Dead Reckoning Part One en Elemental. Daar komen binnenkort ook de volgende titels bij zoals Meg 2: The Trench, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, Gran Turismo, The Nun 2 en De Vuurlinie. 

Voor tickets: Pathé Scheveningen, Den Haag - Pathé (pathe.nl)

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.