Breda,
14
juni
2019
|
14:22
Europe/Amsterdam

Pathé introduceert ‘Relax Seats’: de meest comfortabele bioscoopbeleving

Pathé Breda is de eerste bioscoop waar het full recliner seating concept voor alle stoelen in alle zalen doorgevoerd wordt

Pathé wil bezoekers van één van de 27 bioscopen altijd op alle fronten de beste service bieden. Of dit nu gaat om een gevarieerd en breed keuzeaanbod qua films en specials, of juist de manier waarop deze ervaren kunnen worden in de zaal. Naast de meest innovatieve formats op gebied van beeld en geluid, zoals IMAX en Dolby Cinema, introduceert Pathé daarom een nieuw concept op gebied van bioscoopbeleving: de ‘Pathé Relax Seats’. Deze full recliner stoelen zorgen voor een ultiem gevoel van comfort en ruimte. Pathé Breda is de eerste bioscoop waar het concept volledig doorgevoerd gaat worden voor alle stoelen in alle zalen. Aanstaande zondag opent de eerste zaal.

De ‘Pathé Relax Seat’ is elektrisch verstelbaar met een knop waarmee de bezoeker de rugleuning en voetenbank kan instellen naar zijn of haar favoriete stand. Bovendien is iedere stoel voorzien van een tafeltje, waar men makkelijk een hapje en drankje op kan plaatsen. Elke zaal met het ‘Relax Seat’ concept is zo opgebouwd dat de bezoeker vanaf iedere stoel perfect zicht heeft op het scherm.

“Marktleiderschap bereik en behoud je niet alleen met het programmeren van de juiste films.” zegt Doron Kurz, Director Commerce Pathé. “Het betekent op alle fronten meedenken met de bezoekers. Zij zijn bij elk bezoek aan onze bioscoop op zoek naar de beste filmervaring waar ze op ieder moment van de dag even in kunnen verdwijnen. Wij denken dat we qua service met de introductie van ‘Pathé Relax Seats’ weer een mooie stap in de richting zetten door bezoekers een ‘verstelbaar’ fijne stoel aan te bieden waarin ze optimaal kunnen genieten.”

Eind april is de verbouwing in Pathé Breda begonnen. Aanstaande zondag opent de eerste zaal, volgende week volgen nog twee zalen. De overige zalen openen de komende maand. Half juli vindt de officiële heropening plaats met het openen van de laatste zaal. In totaal neemt de verbouwing ongeveer 12 weken in beslag.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.