06
september
2022
|
12:36
Europe/Amsterdam

Pathé introduceert Dikke Duo Dagen: hoge studentenkorting tijdens laatste dagen voor ‘stufi’ storting

Studenten kunnen voor slechts 5 euro naar de beste topfilms

Voor een student bestaat de laatste week van de maand uit aftellen tot het moment dat de ‘stufi’ (studiefinanciering) wordt gestort. In die dagen moeten veel studenten ieder dubbeltje omdraaien, en is er weinig budget om nog wat leuks te doen en lekker van het studentenbestaan te genieten. Daarom introduceert Pathé de ‘Dikke Duo Dagen’. Tijdens de twee dagen voordat de stufi wordt gestort kunnen alle studenten voor slechts 5 euro naar de nieuwste topfilms. De eerste 'Dikke Duo Dagen' zijn op 21 en 22 september, en daarna op de 22ste en 23ste van oktober en november. Kijk voor meer informatie op www.pathe.nl/duodagen.

Grijp het voordeel! 

Om de introductie van de Dikke Duo Dagen écht dik te maken, gaat Pathé ook eenmalig groot voordeel uitdelen in spelvorm. In zes studentensteden wordt in onderstaande Pathé theaters op 21 & 22 september eenmalig een ‘Win-Turbine’ neergezet. Een wervelwindmachine waarin talloze tegoedbonnen met Pathé-voordeel de deelnemer om de oren vliegen. Denk hierbij aan gratis tickets, snacks, drankjes, maar ook Pathé merchandise zoals de limited edition Pathé legging en zelfs een gratis Unlimited Gold abonnement. Iedereen die een studentenkaart, studentenreisproduct of CJP-pas kan tonen, krijgt toegang tot de Win-Turbine. Zodra de machine aan wordt gezet, is er 30 seconden de tijd om zoveel mogelijk bonnen te pakken!

Dikke Duo DagenStudenten kunnen op onderstaande data bij de theaters terecht:  

21 september (hele dag) 

  •  Pathé Maastricht  
  •  Pathé De Munt (Amsterdam)  
  •  Pathé Spuimarkt (Den Haag) 

22 september (hele dag) 

  •  Pathé Schouwburgplein (Rotterdam)  
  •  Pathé Eindhoven  
  •  Pathé Groningen  

 

Uitgebreid en divers filmaanbod

Ook in september kan iedereen weer terecht bij Pathé voor de beste topfilms, zoals Bullet Train, Nope, Bodies Bodies Bodies, After Ever Happy, Orphan: First Kill, See How They Run, Don't Worry Darling, en de re-release van Avatar en diverse andere klassiekers.  

Kijk voor het gehele filmaanbod en tickets op www.pathe.nl 

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.