01
maart
2022
|
10:02
Europe/Amsterdam

Pathé Haarlem wordt volledig uitgerust met Relax Seats én vergrote filmdoeken

Eerste Relax Seats zaal gaat vrijdag 4 maart open

Pathé Haarlem opent aanstaande vrijdagmiddag haar eerste Relax Seats zaal. Alle zalen van de meest bezochte bioscoop in Haarlem worden uitgerust met de comfortabele elektrisch verstelbare stoelen die zorgen voor een ultiem gevoel van comfort en ruimte. De overige zalen worden in de komende weken vernieuwd en in mei is  de gehele bioscoop voorzien van de Relax Seats. Daarnaast krijgen de zalen een complete make-over met nieuwe wandbekleding, verlichting én vergrote filmdoeken van muur tot muur. Ook de F&B shop wordt vernieuwd naar een nieuwe omgeving met de vertrouwde hapjes en drankjes.

De zalen worden om de beurt verbouwd zodat Pathé Haarlem tijdens de werkzaamheden  geopend kan blijven. Filmliefhebbers uit Haarlem en omstreken kunnen op deze manier hun vertrouwde bioscoop blijven bezoeken voor de beste films. De bioscoop is begin mei helemaal vernieuwd.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “We zijn enorm blij dat we onze bioscoop in Haarlem Centrum upgraden met onder andere deze comfortabele Relax Seats. Dankzij de heerlijke verstelbare stoelen, mooiere aankleding en de grotere filmdoeken wordt een bioscoopbezoek aan Pathé Haarlem een nog betere beleving. We kijken er naar uit om vrijdag onze eerste bezoekers in de Relax Seats in zaal 6 te mogen ontvangen. Wij vinden het belangrijk om te blijven investeren in onze bioscopen om filmliefhebbers zo te voorzien van een leuk en comfortabel uitje met de beste films op het grote doek.”

Relax Seats

De ‘Pathé Relax Seat’ is een elektrisch verstelbare stoel. Met een knop kan de bezoeker de rugleuning en voetenbank instellen naar zijn of haar favoriete stand. Iedere stoel is ook voorzien van een tafeltje, waar bezoekers makkelijk een hapje en drankje op kunnen plaatsen. Uiteraard zijn de Relax Seat-zalen zo opgebouwd dat de bezoeker vanaf iedere stoel perfect zicht heeft op het doek. Pathé plaatste eerder al de Relax Seats in alle zalen van Pathé Breda, Pathé Eindhoven en Pathé Leeuwarden, en deze comfortabele stoelen worden erg gewaardeerd door de bezoekers.

Filmprogrammering

Dat betekent dat bezoekers van Pathé Haarlem vanaf deze week al kunnen genieten vanuit de Relax Seats van een diverse en volle filmprogrammering zoals Spider-Man: No Way Home, Sing 2 en Death on the Nile en van nieuwe toptitels die deze week of binnenkort uitkomen zoals The Batman, Cyrano en De Drekkies

De ticketverkoop is vandaag gestart. Voor meer informatie en tijden, bezoek de website: https://www.pathe.nl/bioscoop/haarlem.

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.