06
mei
2022
|
10:00
Europe/Amsterdam

Pathé Haarlem volledig uitgerust met Relax Seats

Haarlem, 6 mei – Film kijken was nog nooit zo comfortabel in Haarlem! Vanaf vandaag zijn alle zalen van Pathé Haarlem volledig uitgerust met Relax Seats, nieuwe wandbekleding én vergrote filmdoeken van muur tot muur. Bezoekers worden zo verrast met een extra comfortabele bioscoopervaring. Dat wordt dus heerlijk genieten vanuit een luie stoel van topfilms zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore en Downton Abbey: A New Era.

De eerste Relax Seat zaal bij Pathé Haarlem werd op 4 maart geopend en was meteen een succes. Laura Kramer, Theatermanager Pathé Haarlem: “Bezoekers zijn erg enthousiast over de Relax Seats, de vernieuwde zalen en de grotere filmdoeken. Hiermee is een bioscoopbezoek aan Pathé Haarlem een nog leuker en comfortabeler uitje geworden waarbij bezoekers samen met hun familie en vrienden kunnen genieten van de beste films op het grote doek. Een mooie toevoeging aan het rijke uitgaansaanbod in Haarlem.”

Eerste bioscoop Randstad met Relax Seats

Pathé Haarlem is de meest bezochte bioscoop in Haarlem en is de vierde Pathé bioscoop die volledig is voorzien van de comfortabele elektrisch verstelbare stoelen. Daarmee is het de eerste bioscoop in de Randstad met Relax Seats. Alle 8 zalen zijn uitgerust met in totaal 784 Relax Seats. Binnenkort wordt ook de F&B shop vernieuwd naar een nieuwe look & feel met de vertrouwde hapjes en drankjes.

Relax Seats

De ‘Pathé Relax Seat’ is een elektrisch verstelbare stoel. Met een knop kan de bezoeker de rugleuning en voetenbank instellen naar zijn of haar favoriete stand. Iedere stoel is ook voorzien van een tafeltje, waar bezoekers makkelijk een hapje en drankje op kunnen plaatsen. Uiteraard zijn de Relax Seat-zalen zo opgebouwd dat de bezoeker vanaf iedere stoel perfect zicht heeft op het doek. Pathé plaatste eerder al de Relax Seats in alle zalen van Pathé Breda, Pathé Eindhoven en Pathé Leeuwarden, en deze comfortabele stoelen worden erg gewaardeerd door de bezoekers.

Filmprogrammering

Bezoekers kunnen bij Pathé Haarlem vanuit de comfortabele Relax Seats genieten van een diverse filmprogrammering met topfilms zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Fantastic Beasts 3: The Secrets of Dumbledore, Downton Abbey: A New Era, Costa!! en De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant. Daar komen binnenkort nog meer grote titels bij waaronder Top Gun: Maverick en Jurassic World. Voor meer informatie en tickets: www.pathe.nl

Voor meer informatie en tijden, bezoek de website: https://www.pathe.nl/bioscoop/haarlem.

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.