Haarlem,
25
februari
2019
|
17:18
Europe/Amsterdam

Pathé Haarlem ontvangt 5 miljoenste bezoeker

Uiteraard zijn alle bezoekers van Pathé Haarlem even speciaal, maar vandaag werd één bezoeker wat meer in het zonnetje gezet. Justin Verber uit Haarlem werd tijdens zijn bezoek op 23 februari aan Green Book verrast met het bericht dat hij de 5 miljoenste bezoeker was bij Pathé Haarlem. De theatermanager overhandigde Justin Verber een mooie bos bloemen én een Pathé Unlimited Gold Card voor 6 maanden.

Justin; “Ik ben erg blij met deze prijs! Geweldig! Mijn vriendin had het uitje naar Green Book vanavond georganiseerd en gaat dan ook het komende half jaar mee naar de film!”

Justin Verber kan de komende weken al volop genieten van zijn Pathé Unlimited Gold Card: op dit moment draaien naast Green Book ook de volgende topfilms in de zalen van Pathé Haarlem namelijk Corgi, Alita: Battle Angel en Cold Pursuit. Daarnaast is vanaf 6 maart ook de langverwachte Captain Marvel te zien, met een nachtelijke voorpremière in de nacht van 5 op 6 maart.

De mijlpaal van de 5 miljoenste bezoeker wordt 8 jaar na de opening van de voor velen zo vertrouwde bioscoop in Haarlem behaald. Pathé bedankt al deze bezoekers die van Pathé Haarlem zo’n enorm succes hebben gemaakt. De bioscoop met 8 zalen en 1277 stoelen heeft een grote aantrekkingskracht in de stad en regio. Zij weten wat ze bij hun bezoek aan onze bioscoop kunnen verwachten. Enerzijds de luxe en het comfort, de hartelijke ontvangst en eersteklas service; anderzijds door het grote en diverse aanbod. Pathé Haarlem vertoont niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, maar verrast bezoekers, jong en oud, ook voortdurend met boeiende specials en events, zoals Live opera en ballet, muziek voorstellingen, Ladies Night en verschillende classics.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland. Met 28 bioscopen, 217 schermen en 1.800 medewerkers is Pathé marktleider. Pathé biedt de meest complete bioscoopervaring voor iedereen, waar je iets bijzonders toevoegt aan het leven van alledag. Dat geeft ontspanning, ontsnapping, inspiratie en plezier. Door een breed filmaanbod, livestream van o.a. Metropolitan Opera en de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX en Dolby Cinema, maakt Pathé elke dag bijzonder.