16
december
2021
|
10:00
Europe/Amsterdam

Pathé gaat eerder open tijdens vervroegde kerstvakantie

Kinderprogrammering met toptitels zoals Encanto, Sing 2 en De Drekkies vanaf de vroege ochtend

In antwoord op de vervroegde kerstvakantie, gaat Pathé vanaf aanstaande maandag 20 december dagelijks vervroegd open, in sommige bioscopen zelfs vanaf 07:30 uur. Kindertitels zoals Encanto, Sing 2, Silverstar, De Drekkies, Monster Family 2 en Captain Nova en andere toptitels zoals Spider-Man: No Way Home, West Side Story en House of Gucci zijn drie weken lang te zien op het grote doek vanaf de vroege uurtjes.

Pathé ging afgelopen zaterdag voor het eerst open met films vanaf 06:00 uur en deze werden direct goed bezocht. Vanochtend gingen veel bezoekers al om 07:30 uur naar de eerste voorstellingen van de nieuwe release Spider-Man: No Way Home. 

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “We zien dat filmliefhebbers graag vroeg hun bed uitstappen voor de beste films op het grote doek. Door eerder open te gaan kunnen we onze bezoekers nog meer spreiden en bieden we een veilig en leuk uitje. De dag van veel gezinnen start vaak al in de vroege uurtjes. We hopen ouders hiermee te kunnen ontlasten die nu ineens een extra week hun kids thuis hebben en op zoek zijn naar een makkelijk, veilig en ontspannen uitstapje waar zij kunnen genieten van de leukste kinderfilms.”

Een groot en divers filmaanbod 

Naast de diverse kinderfilm programmering, draaien er ook tal van blockbusters en andere mooie films voor volwassenen in de vroege uurtjes zoals Spider-Man: No Way Home, West Side Story, House of Gucci, Ghostbusters: Afterlife en Alles op Tafel. In de komende periode komen daar nog topfilms bij zoals The Matrix Resurrections, Initiation en The King’s Man.

Bioscopen

Voor de openingstijden van de specifieke bioscopen en tickets kijk hier: www.pathe.nl

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.