21
oktober
2020
|
10:54
Europe/Amsterdam

Pathé en Thuisbezorgd.nl starten samenwerking met ‘Pathé Delivery’

Pathé popcorn en andere bioscoopsnacks vanaf nu thuis te bestellen

Hoewel de bioscopen open mogen blijven met maximaal 30 bezoekers per zaal, zijn op last van de overheid de eet en drink shops en buffetten sinds gisteren gesloten. Betekent dat dan geen beroemde Pathé-popcorn en nacho’s meer snacken? Nee hoor! Pathé en Thuisbezorgd.nl hebben de handen ineen geslagen. Vanaf vandaag kunnen filmkijkers in Amsterdam al de lekkerste Pathé producten laten thuisbezorgen, en meerdere steden zullen volgen. Want bij film hóórt popcorn! 

Popcorn, nacho’s, hotdogs, box chips en Kids Combo’s… Ze zijn allemaal met één klik thuis op de bank te bestellen via Thuisbezorgd.nl. Alle snacks zijn in combo-deals te bestellen, met een drankje naar keuze, net zoals in de bioscoop. Film uit de Pathé Thuis-app erbij en benen omhoog!

De snacks zijn te bestellen vanaf 11:00 uur tot 21:30 uur. Pathé Delivery is vooralsnog alleen beschikbaar in Amsterdam, maar zal op korte termijn worden uitgerold naar andere steden waar Pathé-bioscopen gevestigd zijn. De eerste 175 orders boven de €20 krijgen een Pathé Thuis-film cadeau.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Wij kregen al vaak de vraag van onze bezoekers of wij onze heerlijke popcorn ook warm thuis kunnen laten bezorgen. En nu onze eet- en drink shops en buffetten – ondanks dat deze veilig en hygiënisch zijn ingericht – op last van de veiligheidsregio’s voor bioscoopbezoekers zijn gesloten, kunnen we met Pathé Delivery filmfans toch laten genieten van de ultieme bioscoopsnacks zoals onze popcorn en nacho’s.”

Sinan Cankapli, Team Lead Nederland Thuisbezorgd.nl: “Thuisbezorgd.nl is constant op zoek naar manieren om onze diensten en producten te verbeteren of uit te breiden. Deze samenwerking waarbij we helpen het bioscoopgevoel thuis te bezorgen, sluit hier perfect op aan. We zijn erg blij met deze primeur en kijken met vertrouwen uit naar de uitrol in Amsterdam.”

Voor meer informatie: www.pathe.nl/delivery of https://www.thuisbezorgd.nl/pathe.

Alle Pathé bioscopen zijn open met een beperkte capaciteit van 30 bezoekers per zaal, en uiteraard worden alle 1,5 meter richtlijnen en hygiëne maatregelen gewaarborgd. Lees alle maatregelen hier: pathe.nl/corona.

Straal waarbinnen Pathé Delivery actief is in Amsterdam

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.