01
november
2022
|
16:43
Europe/Amsterdam

Pathé en Ourtime organiseren 50PLUS Filmfestival

Dit jaar bundelen bioscoopketen Pathé en 50+ datingservice Ourtime hun krachten om een 50PLUS Filmfestival te organiseren. Filmliefhebbers zijn op zaterdag 19 november van harte welkom in het mooie Pathé Buitenhof in Den Haag om te genieten van drie kwaliteitsfilms én tijdens de pauzes elkaar beter te leren kennen. Of men nu komt voor ontspanning, een nieuwe vriendschap of zelfs een opstapje naar de liefde, er is voor ieder wel een reden om aan te haken.

Tijdens het festival zijn er genoeg momenten om anderen te leren kennen. Onder het genot van een drankje kunnen de bezoekers met elkaar in gesprek gaan, samen genieten van het dagje uit en interesses met elkaar delen. De films zorgen ongetwijfeld voor genoeg gespreksstof en mocht het gesprek even stilvallen, dan zijn er ijsbreker vragen aanwezig om het gesprek weer op gang te brengen. 

Ourtime, onderdeel van Meetic Group, heeft als hoofddoel het realiseren van nieuwe ontmoetingen voor 50-plussers. Pathé 50PLUS is al jarenlang een populair filmmoment voor liefhebbers van kwaliteitsfilms. Vandaar dat Ourtime in Pathé een perfecte partner zag om dit festival samen mee te organiseren. 

Filmaanbod op maat 

Het filmfestival is kleinschalig opgezet. Wie een ticket wil bemachtigen, moet er dan ook snel bij zijn. Het filmfestival vindt plaats op zaterdag 19 november in Pathé Buitenhof in Den Haag van 10:00 tot 18:30 uur. Een kaartje (inclusief toegang tot alle drie de films en een koffie/thee) kost slechts 15,- per persoon. 

Uit onderzoek van Ourtime kwam naar voren dat de genres komedie, romantiek en drama favoriet zijn onder 50-plussers. De twee nieuwe feelgood films Ticket to Paradise en Good Luck to You, Leo Grande zijn samen met Oscarwinnaar Green Book een perfecte selectie van films voor de bezoekers van het festival.

Programma (exacte tijden onder voorbehoud)

10.00 - 10.30: Start festival 

10.30 - 12.20: Good Luck to You, Leo Grande

12.20 - 13.30: Pauze 

13:30 - 15:40: Green Book

15.40 - 16.30: Pauze

16.30 - 18.15: Ticket to Paradise

Verkrijgbaarheid tickets

Voor kaarten en meer informatie klik hier. Let op: in de bioscoopzaal vindt geen placering plaats. Er zijn slechts een beperkt aantal stoelen beschikbaar voor het festival, op = op!

OVER PATHÉ

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.