24
januari
2019
|
15:30
Europe/Amsterdam

Pathé en de Stichting Nationale Bioscoopbon gaan samenwerking aan

Vanaf maandag 4 februari 2019 kunnen bezoekers de Nationale Bioscoopbon weer verzilveren en kopen bij alle 28 Pathé bioscopen. Ook de MaDiWoDo Bioscoopkaarten kunnen vanaf die datum aan de kassa van de Pathé bioscopen worden ingeleverd. De Nationale Bioscoopbon is tevens online te koop via www.bioscoopbon.nl.

Na een tijdelijke onderbreking heeft Pathé besloten de Nationale Bioscoopbon weer te accepteren en te verkopen. Director Commerce van Pathé, Doron Kurz: “Pathé wil binnen de bioscoopbranche graag de krachten bundelen. We zijn dan ook zeer verheugd dat er vanaf 4 februari een samenwerking is tussen de Stichting Nationale Bioscoopbon en Pathé. Bioscoopbezoekers kunnen vanaf die datum bij alle Pathé bioscopen de Nationale Bioscoopbon en de MaDiWoDo Bioscoopkaart weer verzilveren.”

Voordeel bezoeker

“Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond cadeau,” aldus Marco Boer van de Stichting Nationale Bioscoopbon, die de bon uitgeeft. “Wij zijn blij dat Pathé weer is aangesloten en bezoekers vanaf 4 februari 2019 onze bonnen ook in alle Pathé bioscopen in Nederland kunnen verzilveren.” De Nationale Bioscoopbon is na aansluiting van Pathé geldig bij alle bioscopen én de meeste filmtheaters in Nederland en is in te leveren voor elke gewenste film, op elke gewenste dag. De Nationale Bioscoopbon is te verkrijgen vanaf een waarde van € 5,- tot € 150,-.

De MaDiWoDo Bioscoopkaart is een cadeaukaart zonder geldelijke waarde. Het heeft de waarde van één bioscoopticket voor een 2D-film die bezoekers kunnen inwisselen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, met uitzondering van erkende feestdagen en in de kerstvakantie. Eventuele toeslagen betalen bezoekers zelf. De MaDiWoDo Bioscoopkaart kan alleen zakelijk worden besteld via de website www.bioscoopbon.nl.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.