24
januari
2019
|
15:30
Europe/Amsterdam

Pathé en de Stichting Nationale Bioscoopbon gaan samenwerking aan

Vanaf maandag 4 februari 2019 kunnen bezoekers de Nationale Bioscoopbon weer verzilveren en kopen bij alle 28 Pathé bioscopen. Ook de MaDiWoDo Bioscoopkaarten kunnen vanaf die datum aan de kassa van de Pathé bioscopen worden ingeleverd. De Nationale Bioscoopbon is tevens online te koop via www.bioscoopbon.nl.

Na een tijdelijke onderbreking heeft Pathé besloten de Nationale Bioscoopbon weer te accepteren en te verkopen. Director Commerce van Pathé, Doron Kurz: “Pathé wil binnen de bioscoopbranche graag de krachten bundelen. We zijn dan ook zeer verheugd dat er vanaf 4 februari een samenwerking is tussen de Stichting Nationale Bioscoopbon en Pathé. Bioscoopbezoekers kunnen vanaf die datum bij alle Pathé bioscopen de Nationale Bioscoopbon en de MaDiWoDo Bioscoopkaart weer verzilveren.”

Voordeel bezoeker

“Met de Nationale Bioscoopbon geef je iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond cadeau,” aldus Marco Boer van de Stichting Nationale Bioscoopbon, die de bon uitgeeft. “Wij zijn blij dat Pathé weer is aangesloten en bezoekers vanaf 4 februari 2019 onze bonnen ook in alle Pathé bioscopen in Nederland kunnen verzilveren.” De Nationale Bioscoopbon is na aansluiting van Pathé geldig bij alle bioscopen én de meeste filmtheaters in Nederland en is in te leveren voor elke gewenste film, op elke gewenste dag. De Nationale Bioscoopbon is te verkrijgen vanaf een waarde van € 5,- tot € 150,-.

De MaDiWoDo Bioscoopkaart is een cadeaukaart zonder geldelijke waarde. Het heeft de waarde van één bioscoopticket voor een 2D-film die bezoekers kunnen inwisselen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, met uitzondering van erkende feestdagen en in de kerstvakantie. Eventuele toeslagen betalen bezoekers zelf. De MaDiWoDo Bioscoopkaart kan alleen zakelijk worden besteld via de website www.bioscoopbon.nl.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.