23
februari
2023
|
09:42
Europe/Amsterdam

Pathé Ede wordt uitgerust met Relax Seats, vergrote filmdoeken én Dolby Atmos in zaal 1

Eerste Relax Seats zaal gaat vrijdag 24 februari open

Dat wordt nog relaxter film kijken! Pathé Ede opent morgenmiddag 24 februari haar eerste Relax Seats zaal. Vrijwel alle zalen van de grootste bioscoop in Ede en omstreken worden uitgerust met de comfortabele elektrisch verstelbare stoelen die zorgen voor een ultiem gevoel van comfort en ruimte. De overige zalen worden in de komende weken vernieuwd en in mei is de gehele bioscoop - m.u.v. de evenementenzaal 9 - voorzien van de Relax Seats. Daarnaast wordt zaal 1 uitgerust met Dolby Atmos voor de ultieme geluidsbeleving en krijgen de zalen een complete make-over met nieuwe wandbekleding, tapijt, verlichting én vergrote filmdoeken van muur tot muur. 

Dat wordt dit voorjaar heerlijk genieten vanuit een luie stoel van topfilms zoals Ant-Wasp Quantumania, A Man Called Otto, Asterix & Obelix in het Middenrijk, Shazam! Fury Of The Gods, John Wick 4 en The Super Mario Bros. Movie. 

De zalen worden om de beurt verbouwd zodat Pathé Ede tijdens de werkzaamheden geopend kan blijven. Filmliefhebbers uit Ede en omstreken kunnen op deze manier hun vertrouwde bioscoop blijven bezoeken voor de beste films. De bioscoop is begin mei helemaal vernieuwd. De Drinks & Bites werd in 2021 al vernieuwd en is voorzien van de vertrouwde Pathé hapjes en drankjes.

Bart van Schooten, Manager Theatre Pathé Ede: “We zijn ontzettend blij met deze enorme upgrade van onze zalen naar onder andere deze comfortabele Relax Seats. Dankzij de heerlijke verstelbare stoelen, mooiere aankleding en de grotere filmdoeken wordt een bioscoopbezoek aan Pathé Ede een nog betere en leukere beleving. Niet alleen voor onze filmbezoekers, maar ook voor de vele bezoekers van evenementen en congressen bij Pathé Ede. We kijken er naar uit om vrijdag onze eerste bezoekers in de Relax Seats in zaal 2 te mogen ontvangen.”

RELAX SEATS

De ‘Pathé Relax Seat’ is een elektrisch verstelbare stoel. Met een knop kan de bezoeker de rugleuning en voetenbank instellen naar zijn of haar favoriete stand. Iedere stoel is ook voorzien van een tafeltje, waar bezoekers makkelijk een hapje en drankje op kunnen plaatsen. Uiteraard zijn de Relax Seat-zalen zo opgebouwd dat de bezoeker vanaf iedere stoel perfect zicht heeft op het doek. Pathé plaatste eerder al de Relax Seats in alle zalen van Pathé Breda, Pathé Eindhoven, Pathé Leeuwarden en Pathé Haarlem. Deze comfortabele stoelen worden erg gewaardeerd door de bezoekers.

FILMPROGRAMMERING

Dat betekent dat bezoekers van Pathé Ede vanaf dit weekeinde al kunnen genieten vanuit de Relax Seats van een diverse en volle filmprogrammering zoals Avatar: The Way of Water, Ant-Wasp Quantumania, Klem, Plane, Asterix & Obelix in het Middenrijk en A Man Called Otto en van nieuwe toptitels die binnenkort uitkomen zoals Toen Ik Je Zag, Shazam! Fury Of The Gods, John Wick 4, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves en The Super Mario Bros. Movie. 

De ticketverkoop is vandaag gestart. Voor meer informatie en tijden, bezoek de website: Pathé Ede, Ede - Pathé (pathe.nl).

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.