19
augustus
2020
|
16:57
Europe/Amsterdam

Pathé Drive-In Bioscoop wegens succes verlengd

Pathé krijgt de zomer niet uit haar bol! Wegens succes is besloten om de Pathé Drive-In Bioscoop te verlengen. Bezoekers kunnen nu niet alleen minstens 3 weken langer in hun auto veilig en comfortabel genieten van de beste films, er worden ook nog eens extra toptitels zoals The Big Lebowski, Grease, Once Upon a Time in Hollywood, Pulp Fiction en Us aan het programma toegevoegd. Het enorme LED-scherm van 16 bij 8 meter maakt het mogelijk om zowel op doordeweekse avonden als in de weekenden optimaal te genieten van deze unieke ervaring. 

De Drive-In Bioscoop is een samenwerking tussen bioscoopketen Pathé, evenementenlocatie Borchland en De Wit Events en biedt plaats aan 120 auto’s. In ruim twee weken tijd hebben bijna 2.500 auto’s geheel corona-proof de Drive-In Bioscoop bezocht. Bohemian Rhapsody, The Lion King, Green Book en Knives Out zijn de meest bezochte films. 

Filmprogramma Pathé Drive-In Bioscoop - aangepaste tijden! 

De films starten doordeweeks om 19.00 uur en 22.00 uur, en in de weekenden om 16.00 uur, 19.00 uur en 22.00 uur. Bezoekers kunnen vanaf een uur van tevoren het terrein oprijden. Een ticket kost €22,50 per auto. Borchland zorgt ervoor dat het de gasten aan niets zal ontbreken en verkoopt voor de ultieme bioscoopervaring ter plekke onder andere frisdranken, M&M’s en popcorn.

De komende weken kan er genoten worden van de volgende topfilms: 

 • Aladdin
 • Bohemian Rhapsody
 • Grease*
 • Green Book
 • Knives Out
 • La La Land*
 • Once Upon a Time in Hollywood*
 • Pulp Fiction*
 • The Breakfast Club*
 • The Big Lebowski*
 • The Gentlemen
 • The Lion King
 • Us*
 • 1917

* Nieuw toegevoegd aan filmprogramma

Uiteraard worden tijdens de Pathé Drive-In Bioscoop alle 1,5 meter maatregelen gewaarborgd. De locatie is het parkeerterrein van evenementenlocatie Borchland, nabij de Ziggo Dome en Pathé Arena in Amsterdam-Zuidoost. Er is ook de mogelijkheid voor bedrijven om volledige drive-in voorstellingen uit te kopen voor hun relaties/collega’s.

Meer informatie en ticketverkoop: www.pathe.nl/drivein.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland, in 1896 in Parijs opgericht door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel: de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen delen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 247 zalen en 1.800 medewerkers, inclusief de op 13 november 2019 overgenomen Euroscoop locaties. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera en sport, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en organisatie van business events, verrijkt Pathé het alledaagse leven en creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.

OVER BORCHLAND

Borchland is dé locatie van Amsterdam en omstreken voor vergaderingen, diners en sportactiviteiten. Daarnaast beschikt Borchland over een restaurant en terras met prachtig uitzicht op de golfbaan. Met een ideale ligging aan de A2/A9/A10, ruim 1.000 parkeerplaatsen en op loopafstand van de Johan Cruijff ArenA, Ziggo Dome, Ajax De Toekomst en Pathé Arena, is Borchland the place to B. Borchland is sinds 1980 een begrip, we hebben recentelijk geproost op ons 40-jarig jubileum. Borchland is daarnaast bekend van diverse outdoor events, zoals de jaarlijkse Mack Truckdag met 10.000 bezoekers, King Cruise met klassieke Amerikaanse auto’s en de Amsterdam Golf Show met ruim 10.000 bezoekers.

OVER DE WIT EVENTS

De Wit Events is al meer dan 20 jaar een begrip in de evenementenwereld. Of het nu gaat om 5 of 150.000 bezoekers, bij De Wit bent u aan het juiste adres. De Wit Events biedt organisatoren van grote en kleine in-en outdoor evenementen al meer dan 20 jaar pakketten op het gebied van catering aan. Wij zijn betrokken vanaf de eerste bespreking tot en met de laatste afwikkeling. De Wit Events ontzorgt