17
juni
2021
|
08:00
Europe/Amsterdam

Pathé danst de zomer in met de meest swingende muziekspecials

Tina Turner

Nu de zomer zijn intrede heeft gedaan, borrelen bij iedereen de muzikale kriebels weer op. We willen er weer op uit en leuke dingen beleven! Daarom zijn er deze zomer swingende specials voor muziekliefhebbers te zien bij Pathé. De komende maanden draaien er meerdere voorstellingen in uiteenlopende genres. Van Rock-’n-roll naar the eighties, en van Japan tot aan Italië: bij Pathé kan iedereen op de voorste rij zitten van een muzikaal spektakel. 

Liefhebbers van cultuur kunnen bij Pathé iedere maand terecht voor een diversiteit aan bijzondere specials, zoals ballet, opera, theater en film classics, en natuurlijk muziek. Deze zomer genieten muziekliefhebbers van de meest swingende specials op het witte doek, veilig te beleven vanuit je bioscoopstoel. En met het optimale beeld en geluid in de zalen komen deze perfect tot hun recht. Kijk voor meer informatie op www.pathe.nl/music.

 

Pathé Specials

Bon Jovi From Encore Nights – vanaf 24 juni 

Rock & Roll Hall of Fame-band Bon Jovi komt met een exclusieve en gloednieuwe show! Dit nooit eerder vertoonde concert is live opgenomen in New Jersey en wereldwijd te zien in bioscopen. De meer dan 130 miljoen verkochte albums over de hele wereld, een overvolle catalogus met hits en duizenden concerten die in meer dan 50 landen zijn opgevoerd voor meer dan 35 miljoen fans, maken Bon Jovi From Encore Nights een concert dat je niet wilt missen. 

Meer informatie

Tina – vanaf 1 juli 

De ultieme ode aan de wereldwijde superster en een intiem portret over een vrouw die veel tegenslagen moest overwinnen om haar carrière, identiteit en nalatenschap op eigen manier vorm te geven: TINA. 

Tina Turner vertelt in de documentaire haar eigen verhaal vanaf het begin van haar carrière. Van de Queen of R&B tot haar uitverkochte stadionconcerten in de jaren 80. Voor het eerst geeft ze een kijkje in haar privéleven. Met nooit eerder vertoonde beelden, audiotapes en persoonlijke foto’s uit het leven van Tina Turner.

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

 

 

Blackpink: The Movie – vanaf 4 augustus 

Het is tijd voor een “trip down memory lane” met Blackpink: The Movie, ter ere van het vijfjarig jubileum van de Zuid-Koreaanse meidengroep. De film bevat vijf nummers van hun virtuele concert The Show en In Your Area-wereldtour "om het publiek een levendige ervaring te geven" van een echt concert. Daarnaast halen de meiden herinneringen op en is er ook een ‘Unreleased Special Interview’ te zien. De film maakt deel uit van het "4+1-project" van de Zuid-Koreaanse meidengroep en zal in meer dan 100 landen over de hele wereld worden vertoond. Een must-see voor K-pop fans!

Meer informatie 

Paolo Conte. Via con me (It’s Wonderful) – vanaf 8 augustus 

De muziek van Italiaanse zanger, pianist, componist en tekstschrijver Paolo Conte heeft de kracht om, net als een mooie film, verhalen te vertellen en emoties op te wekken. Paolo Conte. Via con me (it’s wonderful) van regisseur Giorgio Verdelli, strekt zich uit over een periode van 50 jaar en gaat over meer dan enkel muziek. De kijker wordt meegevoerd langs de meest bekende liedjes, grote concerten en niet-eerder-uitgebracht materiaal. Een voortdurende ontdekkingsreis in de buitengewone wereld van Paolo Conte.

Meer informatie

Boilerplate

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.