Amsterdam,
31
mei
2019
|
10:11
Europe/Amsterdam

Pathé biedt verkoeling én uniek aanbod van specials en events

De zomer staat voor de deur! Misschien is de bioscoop niet de eerste plek waar je dan aan denkt, maar film kijken biedt in de heerlijk koele zalen wel een zeer welkome afwisseling tijdens de warme dagen. Bij Pathé is er voor iedereen en op elk moment van de dag wel iets te beleven. Wat dacht je van de Champions League finale morgen live op het grote doek in een zaal vol voetbalfans! Of kijk op Tweede Pinksterdag de klassieker Notting Hill nog één keer -of voor het eerst- in de bioscoop, 20 jaar nadat de film verscheen op het witte doek.

Naast de beste nieuwe films zoals Toy Story 4, Man In Black: International en Annabelle Comes Home, heeft Pathé ook een bijzonder selectie van specials en events. Zo is er op 6 juni, 75 jaar na D-day, een speciale vertoning van Saving Private Ryan. Boyband-fans kunnen hun hart ophalen met een livestream van The Greatest Hits-tour van de Britse 90’s boyband Take That. Daarnaast is Pathé ook voor liefhebbers van theater met het epische nieuwe stuk Small Island in juni the place to be.

Tickets en informatie via www.pathe.nl.

Pathé Specials

1 juni - Champions League finale 2018/2019 (Sport)

Bekijk de allesbeslissende Champions League finale tussen Liverpool en Tottenham op het grote doek bij Pathé! Zaterdag 1 juni om 20:30.

Meer informatie

27 juni - NT Live: Small Island (Theater)

Andrea Levy's prijswinnende roman Small Island komt tot leven in een epische nieuwe theateraanpassing. Het actuele en ontroerende stuk begeeft zich op een reis van Jamaica naar Groot-Brittannië, tijdens de Tweede Wereldoorlog tot 1948 en volgt drie verhalen die met elkaar verbonden zijn. Te zien in Pathé Tuschinski in Amsterdam en Pathé Buitenhof in Den Haag op donderdag 27 juni om 20.30.

Meer informatie

6 juni - Saving Private Ryan (Classic)

Ter ere van de 75e herdenking van D-day keert Steven Spielbergs veelbekroonde oorlogsfilm Saving Private Ryan op 6 juni terug naar de bioscoop! De klassieker waarin de laatste broer van de familie Ryan teruggehaald wordt uit de vijandelijke gebieden in Frankrijk. Met o.a. Matt Damon en Tom Hanks.

Meer informatie

10 juni - Notting Hill - 20th Anniversary (Classic)

Het is inmiddels alweer 20 jaar geleden dat de romantische klassieker Notting Hill uitkwam. Daarom halen we de film terug naar de bioscoop! Geniet vanaf 10 juni opnieuw van de onwaarschijnlijke liefde tussen boekenwinkel eigenaar William (Hugh Grant) en filmster Anna (Julia Roberts).

Meer informatie

8 juni - Take That Greatest Hits Live (Music) (Livestream)

Take That en maak je klaar voor een feestje! Gary, Mark en Howard brengen hun 2019 Greatest Hits-tour eenmalig naar het grote scherm op zaterdag 8 juni! Dus gooi die handen maar vast in de lucht, dit wordt een feestje om nooit te vergeten!

Meer informatie

Nieuwe topfilms bij Pathé in juni

5 juni - The Secret Life of Pets

Secret Life Of Pets 2 is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van De Grinch, Minions en Sing. Het is het vervolg op de grote bioscoophit uit 2016 die onthulde wat onze huisdieren uitspoken als de baasjes van huis zijn.Meer informatie en trailer

6 juni - X-Men: Dark Phoenix

Nieuwe X-Men film waarin de ontwikkeling van een jonge Jean Grey naar een "Dark Phoenix" centraal staat. Tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar in één van de krachtigste mutanten ooit transformeert.

Meer informatie en trailer

20 juni - Man In Black: International

The world's not going to save itself... In deze nieuwe spectaculaire 3D actiefilm krijgen agent H (Chris Hemsworth) en agent M (Tessa Thompson) te maken met de grootste en meest wereldwijde dreiging tot nu toe: een mol in de Men in Black organisatie.

Meer informatie en trailer

24 juni - Toy Story 4

Wanneer Bonnie met tegenzin een nieuw stuk speelgoed, genaamd ‘Forky’, toevoegt aan haar kamer, ontdekt Woody tijdens een avontuurlijke rondreis met oude én nieuwe vrienden, hoe groot de wereld van speelgoed werkelijk kan zijn. De film is ook te zien in de Nederlandse versie.Meer informatie en trailer

27 juni - Yesterday (Ladies Night woensdag 26 juni)

Wat als The Beatles nooit hadden bestaan en jij de enige persoon bent die hun nummers kent? Doen alsof die nummers van jou zijn en de beste songwriter aller tijden worden! Yesterday gaat in première tijdens de Ladies Night op woensdag 26 juni.

Meer informatie en trailer

27 juni - Annabelle Comes Home

Annabelle Comes Home is het derde deel van de succesvolle New Line Cinema Annabelle- filmreeks met in de hoofdrol de bezeten pop uit The Conjuring Universe.

Meer informatie en trailer

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.