Amsterdam,
16
april
2019
|
15:26
Europe/Amsterdam

Pathé beloont vaste bezoekers met ‘Pathé All Stars’

Bezoekers kunnen bij elke besteding in de Pathé bioscopen ‘Stars’ sparen die aantrekkelijke voordelen en privileges opleveren

Pathé All Stars

Pathé maakt vandaag bekend dat vanaf 18 april het beloningsprogramma ‘Pathé All Stars’ gelanceerd wordt. Via het programma kunnen deelnemers gemakkelijk sparen voor kortingen en extra’s. De marktleider wil op deze manier bezoekers belonen die de Pathé bioscopen regelmatig bezoeken. ‘Pathé All Stars’ is een nieuw en gratis platform met een eigen app, en uniek in Nederland. Nog niet eerder bestond er een beloningsprogramma voor Nederlandse bioscoopbezoekers.

“Het beloningsprogramma is speciaal voor onze trouwe bezoekers gemaakt, door hen passende kortingen en extra’s te bieden met een duidelijke Pathé stempel.” aldus Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur van Pathé. “En we willen de bezoekers leren kennen. Welke films vinden zij leuk, wat eten zij daarbij het liefst? Dan kunnen we persoonlijke aanbiedingen bieden die zij ook echt waarderen. Wij maken graag bijzondere ervaringen toegankelijk voor iedereen.” besluit Hoendervangers. “Daarom is ‘Pathé All Stars’ helemaal gratis, en is het bovendien heel simpel om je aan te melden en te gebruiken via de nieuwe app.”

Met de ‘Pathé All Stars’ app ontvangen deelnemers punten, ‘Stars’ genoemd, bij elke euro die zij in de bioscoop besteden. Stars kunnen worden uitgeven in de shop voor digitale vouchers met kortingen op tickets, snacks & drinken.

Via het programma kunnen deelnemers niet alleen sparen voor leuke kortingen en extra’s. Zij kunnen ook meedoen aan speciale acties, waarbij men spaart voor bijvoorbeeld een gratis ticket of popcorn, of een uitnodiging voor een event. Pathé wil bezoekers ook verrassen, belonen en betrekken voor meer relevante en waardevolle interacties. In het begin zijn deze acties algemeen, na verloop van tijd ontvangt de bezoeker meer persoonlijke aanbiedingen en acties. In een latere fase worden er ook beloningen gegeven voor bijvoorbeeld het plaatsen van reviews en het behalen van een bepaalde status.

Tevens kunnen via de nieuwe app, die in verbinding staat met de Pathé website en de reeds bestaande Pathé app, de Stars verdeeld worden onder meerdere personen wanneer zij samen de bioscoop bezoeken. Bij aanmelding ontvangen deelnemers tijdelijk de eerste 100 Stars cadeau.

Meer informatie via www.pathe.nl/allstars.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.