Amsterdam,
31
januari
2019
|
15:39
Europe/Amsterdam

Ontvlucht de februari kou bij Pathé!

Buiten is het met de wind, regen en sneeuw maar bitter koud, dus zoek de warmte op in de bioscopen van Pathé. In februari is er namelijk in de Pathé bioscopen voor iedereen wel iets te beleven. Gezellig met het hele gezin naar de familiefilm The Lego Movie 2 of het spectaculaire Cold Pursuit, met een hoofdrol voor actieheld Liam Neeson. Ga op 13 februari met vriendinnen zwijmelen bij de Ladies Night Verliefd op Cuba of kruip wat dichter tegen je geliefde aan bij het prachtige If Beale Street Could Talk.

Sowieso is Pathé in februari absoluut the place to be voor liefhebbers van Oscar-genomineerde films: naast If Beale Street Could Talk (3 nominaties) zullen onder andere ook Green Book (6 nominaties) en Vice (8 nominaties) te zien zijn.

En van succesfilms Bohemian Rhapsody (8 nominaties) en A Star is Born (8 nominaties) valt t/m 13 februari optimaal te genieten in zowel IMAX als Dolby Cinema.

Bekijk alle nieuwe filmtitels op www.pathé.nl.

Vier op Valentijnsdag de liefde bij Pathé

If Beale Street Could Talk

Een tijdloze en ontroerend verhaal over de liefde tussen ‘Tish’ en ‘Fonny’. Na een jarenlange vriendschap durven zij op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en Tish ontdekt dat ze zwanger is. If Beale Street Could Talk draait vanaf 14 februari 2019 in de bioscoop!

Meer informatie en trailer

Verliefd op Cuba

Als Loes wordt gebeld door haar dochter vanaf de Cubaanse Ambassade met de boodschap dat ze gaat trouwen met een Cubaan, boekt ze de eerstvolgende vlucht naar Havana. Ze is vastberaden om een stokje voor dit gedoemde huwelijk te steken. Verliefd op Cuba draait vanaf 14 februari 2019 in de bioscoop!

Meer informatie en trailer

Time Freak

De talentvolle natuurkundestudent Stillman heeft het helemaal voor elkaar, tot hij plotseling wordt gedumpt door zijn vriendin Debby. Stillman geeft het niet op en gaat aan de slag met een project waar elk genie met een gebroken hart jaloers op zou zijn – hij bouwt een tijdmachine om een tweede kans op de liefde te krijgen. Time Freak draait vanaf 7 februari 2019 in de bioscoop!

Meer informatie en trailer

Pathé Classic

2 en 4 februari - Superman: 40th Anniversary

Het is 40 jaar geleden dat Superman van Richard Donner uitkwam. Om dit te vieren haalt Pathé de compleet gedigitaliseerde versie terug op 2 en 4 februari naar de bioscoop! Omdat Jor-El de raad van Krypton niet kon overtuigen dat hun planeet zal verwoest worden, stuurt hij zijn zoon Kal-El naar de planeet aarde, zodat hij hun ras kan redden. Daar wordt Kal-El opgevoed door de familie Kent, ze noemen hem Clark Kent. Op aarde blijkt hij over superkrachten te beschikken. Als hij volwassen is gaat hij als reporter werken bij de Daily Planet. Wanneer het criminele meesterbrein Lex Luther de wereld wil overnemen, is de Superman de enige die hem nog kan stoppen.

Meer informatie en trailer

De beste films vanaf februari te zien bij Pathé

6 februari - The Lego Movie 2

De Lego® Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Ook te zien in het Nederlands.

Meer informatie en trailer

7 februari - The Prodigy

Wanneer haar jonge zoon Miles zich steeds merkwaardiger gaat gedragen, begint Sarah te vermoeden dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen.

Meer informatie en trailer

14 februari - Alita: Battle Angel

De vrouwelijke robot Alita wordt tussen het puin gevonden door de wetenschapper Ido. Hij probeert haar te repareren met behulp van andere onderdelen die hij tussen het puin vindt. Alita weet niet meer waar ze voor diende, dus probeert het opmerkelijke duo haar verleden te achterhalen.

Meer informatie en trailer

21 februari - Cold Pursuit

In een luxueus skigebied in de Rocky Mountains, is de lokale politie niet veel actie gewend. Hier komt verandering in als de zoon van hardwerkende sneeuwruimer Nels Coxman (Liam Neeson), vermoord wordt door de flamboyante drugsbaron Viking. Een actiethriller vol zwarte humor!

Meer informatie en trailer

21 februari - Eight Grade

De dertienjarige Kayla (Elsie Fisher) wordt gevolgd in haar laatste schooljaar voor ze naar High School gaat. In haar vlogs, die door niemand bekeken worden, geeft ze vastberaden adviezen over volwassen worden en hoe je dat een beetje zelfverzekerd kunt doen. In het echte leven staat ze echter aan de zijlijn en vindt maar moeilijk aansluiting.

Meer informatie en trailer

28 februari - Vice

Vice vertelt het waargebeurde verhaal over hoe een bureaucratische insider uit Washington stilletjes de machtigste man ter wereld werd als Vicepresident van George W. Bush (Sam Rockwell). Hij gaf het land en de wereld opnieuw vorm op een manier die vandaag de dag nog steeds gevoeld wordt. Van de makers van ‘The Big Short’.

Meer informatie en trailer

Kaartverkoop via www.pathe.nl en aan de kassa.

 

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.