03
mei
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Ode aan moeders op het grote doek bij Pathé

Ingezonden boodschappen aan moeders op grote scherm bij Pathé

Pathé organiseert aanstaande Moederdag een ode aan moeders op het grote doek. Iedereen kan hun bijzondere moeder(figuur) aanmelden door een mooie boodschap en foto van hen samen in te sturen naar Pathé. Tien  inzendingen winnen twee filmtickets met een hapje en een drankje voor Mamma Mia! op Moederdag én worden daar verrast met de foto en boodschap op het grote doek. 

Aanmelden kan via pathe.nl/moederdag. Deelnemers dienen de leukste foto met hun moeder(figuur) in te sturen met daarbij een boodschap voor het grote doek en motivatie waarom hun moeder zo speciaal is en de shoutout verdient. Omdat de rol van moeder verder gaat dan biologisch moederschap, kunnen deelnemers iedere persoon insturen die de moederrol voor hen heeft vervuld. 

De actie loopt van dinsdag 2 mei tot en met zondag 7 mei. De leukste inzendingen krijgen bericht op maandag 8 mei en genieten op zondag 14 mei samen met hun moeder(figuur) van Mamma Mia! én hun bijzondere boodschap op het grote doek.  

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Hun doel was om de wonderlijke wereld van film met zoveel mogelijk mensen te delen. Pathé is in Nederland zowel uit als thuis marktleider op het gebied van filmbeleving in de bioscopen en via transactional video-on-demand (TVOD). Pathé Theatres heeft in Nederland 30 locaties, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski, met 253 zalen en 1.900 medewerkers. Het bioscoopmerk biedt in de zalen een breed filmaanbod en livestreams van o.a. opera, gaming en concerten in innovatieve technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema, en faciliteert business events. Via Pathé Thuis kunnen filmfans ook in het comfort van hun eigen huis van de beste films genieten. Met dit alles creëert Pathé bijzondere belevingen in de unieke sfeer van de bioscoop én in de vertrouwde omgeving van thuis.