03
mei
2023
|
09:00
Europe/Amsterdam

Ode aan moeders op het grote doek bij Pathé

Ingezonden boodschappen aan moeders op grote scherm bij Pathé

Pathé organiseert aanstaande Moederdag een ode aan moeders op het grote doek. Iedereen kan hun bijzondere moeder(figuur) aanmelden door een mooie boodschap en foto van hen samen in te sturen naar Pathé. Tien  inzendingen winnen twee filmtickets met een hapje en een drankje voor Mamma Mia! op Moederdag én worden daar verrast met de foto en boodschap op het grote doek. 

Aanmelden kan via pathe.nl/moederdag. Deelnemers dienen de leukste foto met hun moeder(figuur) in te sturen met daarbij een boodschap voor het grote doek en motivatie waarom hun moeder zo speciaal is en de shoutout verdient. Omdat de rol van moeder verder gaat dan biologisch moederschap, kunnen deelnemers iedere persoon insturen die de moederrol voor hen heeft vervuld. 

De actie loopt van dinsdag 2 mei tot en met zondag 7 mei. De leukste inzendingen krijgen bericht op maandag 8 mei en genieten op zondag 14 mei samen met hun moeder(figuur) van Mamma Mia! én hun bijzondere boodschap op het grote doek.  

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX,