Tilburg,
04
februari
2019
|
17:24
Europe/Amsterdam

Nieuw visueel filmspektakel James Cameron te zien in nachtelijke première bij Pathé Tilburg

In de nacht van woensdag 13 februari op donderdag 14 februari zal Pathé Tilburg om middernacht de eerste voorstelling gaan vertonen van Alita: Battle Angel in IMAX 3D. De regisseur van deze film is niemand minder dan James Cameron, de man die ook verantwoordelijk is geweest voor kaskrakers Titanic en Avatar. Net als Avatar belooft ook Alita: Battle Angel een gigantisch visueel filmspektakel te gaan worden waarin ook filmster Christoph Waltz een belangrijke rol zal vervullen.

Alita: Battle Angel

Een vrouwelijke robot wordt in de 26e eeuw van haar ondergang gered door een wetenschapper en blijkt geprogrammeerd met zeer gevaarlijke vechttechnieken.

Het verhaal speelt zich af in een klein, vuil en afgelegen plaatsje op het vaste land, genaamd Scrapyard, vlak onder de grote zwevende stad Tiphares. De vrouwelijke robot Alita wordt tussen het puin gevonden door de wetenschapper Ido. Hij probeert haar te repareren met behulp van andere onderdelen die hij tussen het puin vindt. Alita weet niet meer waar ze voor diende, totdat Ido de restauratie volledig heeft afgerond. Ze is geprogrammeerd met het "Panzer Kunst", de gevaarlijkste technische vechtmethode tot dusver.

Het opmerkelijke duo probeert het verleden van Alita te achterhalen door The Factory binnen te dringen. Tijdens hun missie komen ze de meest beruchte criminelen tegen van Scrap Iron City.

Tickets zijn te koop aan de kassa van Pathé Tilburg en via https://www.pathe.nl/film/6379/alita-battle-angel . Drie uur Parkeren met 50% korting kan bij Parkeergarage Heuvelpoort.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk in Nederland. Met 28 bioscopen, 217 schermen en 1.800 medewerkers is Pathé marktleider. Pathé biedt de meest complete bioscoopervaring voor iedereen, waar je iets bijzonders toevoegt aan het leven van alledag. Dat geeft ontspanning, ontsnapping, inspiratie en plezier. Door een breed filmaanbod, livestream van o.a. The Metropolitan Opera en de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX en Dolby Cinema, maakt Pathé elke dag bijzonder.