Tilburg,
04
februari
2019
|
17:24
Europe/Amsterdam

Nieuw visueel filmspektakel James Cameron te zien in nachtelijke première bij Pathé Tilburg

In de nacht van woensdag 13 februari op donderdag 14 februari zal Pathé Tilburg om middernacht de eerste voorstelling gaan vertonen van Alita: Battle Angel in IMAX 3D. De regisseur van deze film is niemand minder dan James Cameron, de man die ook verantwoordelijk is geweest voor kaskrakers Titanic en Avatar. Net als Avatar belooft ook Alita: Battle Angel een gigantisch visueel filmspektakel te gaan worden waarin ook filmster Christoph Waltz een belangrijke rol zal vervullen.

Alita: Battle Angel

Een vrouwelijke robot wordt in de 26e eeuw van haar ondergang gered door een wetenschapper en blijkt geprogrammeerd met zeer gevaarlijke vechttechnieken.

Het verhaal speelt zich af in een klein, vuil en afgelegen plaatsje op het vaste land, genaamd Scrapyard, vlak onder de grote zwevende stad Tiphares. De vrouwelijke robot Alita wordt tussen het puin gevonden door de wetenschapper Ido. Hij probeert haar te repareren met behulp van andere onderdelen die hij tussen het puin vindt. Alita weet niet meer waar ze voor diende, totdat Ido de restauratie volledig heeft afgerond. Ze is geprogrammeerd met het "Panzer Kunst", de gevaarlijkste technische vechtmethode tot dusver.

Het opmerkelijke duo probeert het verleden van Alita te achterhalen door The Factory binnen te dringen. Tijdens hun missie komen ze de meest beruchte criminelen tegen van Scrap Iron City.

Tickets zijn te koop aan de kassa van Pathé Tilburg en via https://www.pathe.nl/film/6379/alita-battle-angel . Drie uur Parkeren met 50% korting kan bij Parkeergarage Heuvelpoort.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.