10
februari
2023
|
15:24
Europe/Amsterdam

Nederlandse Avatar-fan verrast door James Cameron met persoonlijke videoboodschap

Tilburger Rick Pratjé is vanmiddag tijdens zijn 100e bezoek aan Avatar: The Way Of Water verrast met een persoonlijke videoboodschap van regisseur  James Cameron en producent Jon Landau. Ook ontving hij in Pathé Arena uit handen van Pathé presentator Noah Zeeuw een oorkonde en een Pathé Giftcard voor het bereiken van deze unieke prestatie.

Een bijzondere prestatie, vooral omdat de film maar liefst 3 uur en 12 minuten duurt. Dat betekent dat Rick Pratjé in totaal zo’n 13,5 dagen in de twee Pathé bioscopen in Tilburg heeft doorgebracht. Hij is daarmee inmiddels een zeer bekend gezicht in Tilburg. Rick werd bij Tilburg Stappegoor in januari al verrast met al een oorkonde voor zijn 50 bezoeken. 

Rick Pratjé: “Ik vond Avatar: The Way Of Water meteen al een fantastische film en ik had ‘m binnen no-time al 20 keer gezien. Vanuit daar is de uitdaging ontstaan om deze film 50 keer en uiteindelijk 100 keer te zien. Ik krijg er nog steeds geen genoeg van. Het is echt een geweldige film en ik blijf maar nieuwe details ontdekken. Wat een verrassing om een persoonlijke videoboodschap te mogen ontvangen van James Cameron en Jon Landau. Ik voel me helemaal vereerd! Ik kijk nu al enorm uit naar Avatar 3 en 4.”

download
Video boodschap James Cameron en Jon Landau voor Tilburger Rick Pratjé
Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.