21
augustus
2019
|
17:58
Europe/Amsterdam

Nazomeren met nieuwste films én klassiekers bij Pathé

De beste blockbusters voor één keer terug op het witte doek in 4DX

Nieuwe maand, nieuwe must-sees! Zo gaat op 5 september het tweede deel van IT in première. Het eerste deel nog niet vaak genoeg gezien? Kom dan op 11 september naar de IT marathon. Niet zo’n horror fan? In Hustlers laat Jennifer Lopez zien dat ze naast zingen en acteren ook aardig kan paaldansen. Fans van thrillers kunnen deze maand hun hart op met de klassieker Fight Club, die naar aanleiding van de 20th anniversary nog één keer op het witte doek te zien is. Of wat dacht je van de nieuwe film Rambo: Last Blood, met een hoofdrol voor -hoe kan het ook anders- Sylvester Stallone? 

Alsof dat nog niet genoeg is, zie je in het weekend van 13 september de blockbuster Mad Max: Fury Road in 4DX bij Pathé. Met 4DX Rewind stopt Pathé oude blockbusters in een nieuw 4DX-jasje. Dus heb je nog niet mee kunnen praten over het visuele spektakel van de Interstellar met Matthew McConaughey? Dan kun je de film in het weekend van 26 september nog één keer zien op het witte doek, maar dan mét spectaculaire 4DX-effecten. De films draaien op vrijdagmiddag, zaterdagochtend en maandagavond in de zeven Pathé 4DX bioscoopzalen.

Tickets en informatie via www.pathe.nl.

Pathé Specials

10 september - Margaret Atwood: Live In Cinemas (Live)

Dinsdag 10 september zie je de onthulling van het langverwachte vervolg van Margaret Atwood's The Handmaid's Tale, live via satelliet in de bioscoop. Een gedenkwaardig en intiem literair event waar Atwood haar inzicht, humor en intellect voor het voetlicht brengt en je meeneemt in haar nieuwe boek.

Meer informatie

12 september - NL Live: Fleabag (Theater)

Een hilarische en ongemakkelijke inkijk in de gedachten van de boze, maar met verdriet overladen Fleabag. Met haar droge humor probeert ze de zin van het leven te ontdekken en probeert ze om te gaan met een tragedie.

Meer informatie

15 september - Aida (Verdi) - Zomer Encore (Opera)

Één van de grootste grand opera's over een intiem en tragisch liefdesverhaal dat zich afspeelt in het prachtige Egypte. Volgepakt met prachtige koren, complexe ensembles en uitgebreide balletten, verliest Aida nooit haar drie protagonisten uit het oog.

Meer informatie

22 september - Fight Club - 20th Anniversary (Classic)

David Finchers controversiële thriller met Edward Norton en Brad Pitt als een kantoorklerk en een anarchistische zeepmaker die een vechtclub oprichten. Wanneer de vechtclubs uitgroeien tot georganiseerde vechtmachines die de maatschappij saboteren, loopt het volledig uit de hand.

Meer informatie

 

Nieuwe topfilms bij Pathé in september

5 september - IT Chapter 2

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. De horrorfilm is te zien in 4DX, IMAX en Dolby Cinema.

Meer informatie en trailer

12 september - Downton Abbey

De bekende acteurs uit de populaire televisieserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden keren terug voor de film. De succesvolle serie werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. De film is te zien in Dolby Cinema.

Meer informatie en trailer

12 september - Hustlers

De getalenteerde strippers Romana (Jennifer Lopez) en Daisy (Constance Wu) zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje.

Publiekspremiere 11 september

Meer informatie en trailer

12 september - Anna

Onder de opvallende schoonheid van Anna Poliatova schuilt een geheim dat haar de onuitwisbare kracht en vaardigheid geeft om een van de meest gevreesde geheim agenten van de wereld te worden.

Meer informatie en trailer

19 september - Ad Astra

'Ad Astra' volgt de ruimteavonturen van een licht autistische ingenieur, Roy McBride genaamd (Brad Pitt). Het is jaren geleden dat zijn vader naar Neptunes afreisde om buitenaardse intelligentie op te sporen.

De film is te zien in 4DX, IMAX en Dolby Cinema.

Meer informatie en trailer

19 september - Rambo: Last Blood

John Rambo (Sylvester Stallone) heeft zich na de laatste missie teruggetrokken op zijn ranch in Texas, vastbesloten te stoppen en verder te leven in de anonimiteit. Tot op een dag een goede vriendin hem om hulp vraagt nadat haar kleindochter ontvoerd is door een Mexicaans drugskartel.

Meer informatie en trailer

25 september - Misfit 2

De Misfit-squad is terug! Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt.

Meer informatie en trailer

26 september - The Kitchen

The Kitchen, van New Line Cinema en BRON Creative, is een rauwe film over vrouwen in de wereld van de georganiseerde misdaad, geschreven en geregisseerd door Andrea Berloff, de voor een Oscar®- genomineerde scenariste van ‘Straight Outta Compton’.

Meer informatie en trailer

Tickets en informatie via www.pathe.nl.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.