19
januari
2022
|
09:24
Europe/Amsterdam

National Popcorn Day: Pathé en JIMMY’s komen met popcorn zoals je nog nooit hebt gezie… eh, gegeten!

POPPED bundelt acht verrassende popcornrecepten van o.a. Teske de Schepper, Joey Jaq en Noah Zeeuw.

Vandaag is het weer zover: National Popcorn Day. En wie popcorn zegt, zegt natuurlijk Pathé! Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom lanceert de bioscoopketen in samenwerking met JIMMY’s popcorn POPPED: acht unieke recepten voor echte popcorn fans. In de digitale bundel, die hier te downloaden is, delen Pathé liefhebbers en foodies hun verrassende popcornrecepten. Van popcorn muffins tot crunchy popcorn kip en vega popcorn nacho bites, met zowel zoete als ook hartige recepten: voor iedere trek staat er wel een lekkere snack in POPPED! 

Het is het derde jaar dat Pathé en JIMMY’s popcorn de handen ineenslaan voor National Popcorn Day, maar niet eerder werd deze dag zo groots gevierd. Niemand minder dan Youtuber en singer/songwriter Teske de Schepper, Pathé reporter en filmexpert Noah Zeeuw, health bloggers Healthy Sisters, Snackspert Eke Bosman, content creator Joey Jaq, kookboekauteur Susan Aretz en chef Desmond Gerritse, hielpen mee aan de ontwikkeling van deze ode aan de ultieme bioscoopsnack. Filmfans kunnen op deze manier alvast thuis in die ‘popcorn state of mind’ komen voordat de bioscopen op korte termijn weer open gaan. 

Naast de recepten en mooie fotografie - waarbij het water je in de mond loopt - bestaat het boek uit korte verhalen vanuit de Pathé liefhebbers en foodies over hun liefde voor film, popcorn en koken. Ook valt er meer over popcorn te leren: naast de nieuwe manieren om popcorn in je maaltijd te verwerken, zijn er leuke wist-je-datjes en games zoals popcorn-pong te vinden. Kortom: een goed gevulde bundel waaruit de veelzijdigheid van popcorn maar weer blijkt. Een musthave voor alle film- en snack liefhebbers! 

Je kunt POPPED hier downloaden. Bij het invullen van een geldig mailadres wordt de bundel  digitaal toegestuurd.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.