Nijmegen,
01
maart
2019
|
17:20
Europe/Amsterdam

Nachtelijke première Captain Marvel bij Pathé Nijmegen

Nachtelijke première Captain Marvel

In de nacht van dinsdag 5 maart start om 00:00 uur de première van de spectaculaire actiefilm Captain Marvel. Daarmee vertoond Pathé Nijmegen de film als eerste in Nijmegen. Marvel fans kunnen ’s nachts hun hart ophalen in zaal 1 waar ze kunnen genieten van de film met het beste beeld en geluid: Dolby Atmos en combinatie met laserprojectie op één van de grootste filmdoeken van Nederland.

Marvel Studios’ Captain Marvel is een compleet nieuw avontuur dat zich afspeelt in 1990, een tot nu toe verborgen periode uit de geschiedenis van het Marvel Cinematic Universe. Carol Danvers’ reis wordt gevolgd wanneer zij één van de machtigste superhelden van het universum wordt.

Naast de nachtelijke première van Captain Marvel zijn er tijdens de carnavalsvakantie vele andere titels te zien bij Pathé. Zo kunnen kinderen genieten van Corgi, The Lego Movie: 2 en How To Train Your Dragon: 3. Ook zijn er dagelijks activiteiten in het theater te vinden zoals een schminkstand en een springkussen.

Een ticket voor de nacht première van Captain Marvel kost 14 euro en kan worden aangeschaft op onze website, in de app of aan de kassa in het theater.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.