28
februari
2020
|
16:32
Europe/Amsterdam

Maart bij Pathé is voor speurneuzen: Wie is de Mol? finale & James Bond Rewind

Fans van spanning, spionage en ‘whodunnits’ (= who has done it?) zijn in maart aan het juiste adres bij Pathé. Niet alleen viert de bioscoopketen deze maand haar 25ste verjaardag in Nederland, ook kunnen bezoekers zich exclusief bij Pathé voorbereiden op de 25ste James Bond film, met de vier voorgaande Bond-films terug op het grote doek. En zijn dat niet genoeg mysteries om op te lossen? Dan biedt Pathé alle molloten op 14 maart de kans om de Wie is de Mol? finale live te bekijken in hun favoriete bioscoop en te zien wie zich al die weken schuil heeft gehouden achter een façade. 

Naast dit spannende aanbod valt er natuurlijk nog veel meer voor jong en oud te beleven in maart: zo kan er genoten worden van het ultieme liefdeskoppel in de balletvoorstelling Romeo and Juliet, mag de hele familie lachen én een traantje wegpinken bij de nieuwe Pixar film Onward, zien Disney-fans de spannende live action versie van Mulan, en is het opnieuw in stilte(!) griezelen bij A Quiet Place: Part II.

Pathé Specials

Daniel Craig: Bond Rewind - elke week vanaf 8 maart

Exclusief in Nederland bij Pathé kunnen de bezoekers opnieuw genieten van Daniel Craig als de befaamde geheim agent 007 in Casino Royale (te zien op 8 maart), Quantum of Solance (15 maart), Skyfall (22 maart) en Spectre (29 maart). De perfecte voorbereiding op de release van de 25ste James Bond film (en de laatste voor Craig), No Time to Die op 2 april 2020.

Meer informatie

Wie is de Mol? Finale - Live - 14 maart

De spannende finale van Wie is de Mol? is dit jaar voor het eerst te zien op het grote doek in de bioscopen van Pathé. ‘Molloten’ kunnen de ontknoping volgen in negentien theaters van Pathé verspreid over heel Nederland. 

Meer informatie

Mijn Rembrandt - 5 maart

In haar nieuwe documentaire duikt Oeke Hoogendijk (Het Nieuwe Rijksmuseum) in de wereld van de oude meesters. Mijn Rembrandt is naar eigen zeggen ‘an epic art-thriller’ geworden, waarin de filmmaakster een fascinerend inzicht geeft in wat het werk van de Nederlandse meester zo bijzonder maakt. 

Meer informatie

Pathé Opera: Porgy and Bess (Gershwin) - 22 maart

Porgy and Bess is een modern Amerikaans meesterwerk dat nu voor het eerst sinds 30 jaar te zien is in The Metropolitan Opera. Bass Baritoon Eric Owens en Sopraan Angel Blue vertolken de hoofdrollen.

Meer informatie

Pathé Opera: Der Fliegende Hollander (Wagner) 14 en 29 maart

Evgeny Nikitin vertolkt de rol van de Dutchman, de mysterieuze zeevaarder op zoek naar verlossing. Regisseur François Girard (bekend van de indrukwekkende productie van Parsifal) brengt Wagner’s bekende stuk terug naar The Met.

Meer informatie

Pathé Ballet: Romeo and Juliet - 29 maart

In Verona worden Romeo en Julia tot over hun oren verliefd op elkaar, terwijl hun rivaliserende families, de Montagues en de Capulets, in een bittere strijd zijn verwikkeld die eindigt in een hartverscheurende tragedie...

Meer informatie

Nieuwe topfilms bij Pathé in december

Onward - 4 maart

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers (stemmen van Chris Pratt en Tom Holland). Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. De film is naast de Engelstalige en Nederlandse versie ook te zien in IMAX, Dolby Cinema en 4DX.

Meer informatie en trailer

The Invisible Man - 5 maart

Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar geliefden in gevaar zijn en probeert wanhopig te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die niet gezien kan worden. Ook te zien in IMAX en Dolby Cinema.

Meer informatie en trailer

Richard Jewell - 5 maart

Richard Jewell, geregisseerd door Clint Eastwood, is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat zien wat er gebeurt als de waarheid het slachtoffer wordt van wat als feit wordt gepresenteerd.

Meer informatie en trailer

Bloodshot - 12 maart

In deze verfilming van de populaire gelijknamige comic speelt Vin Diesel de rol van Ray Garrison, een marinier die door de RTS Corporation opnieuw tot leven gewekt wordt als de superheld Bloodshot. De RTS Corporation heeft niet alleen de controle over zijn lichaam, maar ook over zijn geest en herinneringen. Ray zet alles op het spel om de controle over zijn leven terug te krijgen. Ook te zien in IMAX, Dolby Cinema en 4DX. 

Meer informatie en trailer

Queen & Slim - 12 maart

Wanneer Slim zijn date Queen na hun eerste afspraakje naar huis brengt, worden ze aan de kant gezet door een witte politieagent. Wat een simpele aanhouding had moeten worden, loopt verschrikkelijk uit de hand en eindigt in een bloederig incident als Slim uit zelfverdediging de agent doodschiet.

Meer informatie en trailer

The True History of Kelly Gang - 12 maart

Australië, 19e eeuw. Ned Kelly (George MacKay) is van jongs af aan in de leer bij de beroemde struikrover Harry Power (Russell Crowe). Wanneer zijn moeder gearresteerd wordt, neemt Ned geen genoegen meer met kleine overvallen. Ned verzamelt een groep rebellen om zich heen om een opstand te plannen tegen de Britse overheersers. Een onvermijdelijke clash tussen de vrijbuiters en autoriteiten lijkt in de maak…

Meer informatie en trailer

A Quiet Place Part II - 19 maart

Dit is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad. Ook te zien in IMAX, Dolby Cinema en 4DX.

Meer informatie en trailer

Mulan - 25 maart

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney's Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een ​​van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend. Ook te zien in IMAX, Dolby Cinema, 4DX en ScreenX.

Meer informatie en trailer

Tickets en informatie via www.pathe.nl.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.