07
oktober
2020
|
08:00
Europe/Amsterdam

Maak je klaar voor de herfst bij Pathé: warm, knus, droog, veilig én extra ruimte

Nu de herfst officieel is begonnen, is de tijd van warme, knusse, droge en - sinds dit jaar - met name veilige uitjes aangebroken. Bij Pathé ben je hiervoor in oktober wederom aan het juiste adres. Zin om je computer-scherm weer eens te verruilen voor het grote witte doek? Dat kan! Deze maand zijn zowel Netflix’ The Trial of the Chicago 7 als Apple TV Films’ On The Rocks gedurende tien dagen te zien bij Pathé. Daarnaast keert de epische The Lord of The Rings Trilogy terug naar Pathé - en wel in Extended Edition! Zit jij eerder te wachten op weer een heerlijke romantische komedie van eigen bodem? Dan is Casanova’s echt wat voor jou. 

Kan oktober voor jou niet snel genoeg voorbij gaan? Kijk dan hoe Liam Neeson schittert in de nieuwe actiefilm Honest Thief. Ook de kleinste filmliefhebbers kunnen in de herfstvakantie volop genieten bij Pathé. Voor wie al vroeg interesse toont in kunst en cultuur, is Jackie & Oopjen een waardige en wonderlijke keuze! Magisch is oktober in ieder geval zeker, dat bewijzen De Magische Poort en 100% Wolf. Daarnaast naderen we langzaamaan de feestmaanden, en kan de voorpret al beginnen met De Grote Sinterklaasfilm en De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest! En dat allemaal in oktober bij Pathé.

Een iets andere herfst

Het is natuurlijk een andere herfst dan dat we gewend zijn. De Pathé en Euroscoop bioscopen hebben te maken met een beperkte capaciteit, maar mogen wel open blijven tot 01:00 uur. Gezelschappen mogen tot vier personen, met uitzondering van kinderen t/m 12 jaar. Verder blijven alle 1,5 meter richtlijnen en hygiënemaatregelen van kracht. Het is dus wat anders dan normaal, maar dat heeft ook voordelen: er is in ieder geval ruimte om zowel je jas, tas, paraplu én popcorn uit te spreiden over de stoelen direct naast je. En dat is ook wel eens fijn. Zie hier alle coronamaatregelen. 

Pathé Specials

The Trial of The Chicago Seven ©2020 The Searchers. All rights reserved.

The Trial of the Chicago 7 (Netflix - Limited Release) - 1 oktober (te zien t/m 10 oktober)

Deze Netflix Original film is als ‘limited release’ in alle Pathé en Euroscoop bioscopen te zien. The Trial of the Chicago 7 gaat over het vreedzaam bedoelde protest tegen de Democratische Nationale Conventie van 1968, dat escaleerde in een gewelddadige botsing met de politie en de Nationale Garde. 

De film is geschreven en geregisseerd door Academy Award®-winnaar Aaron Sorkin (The Social Network). Met Sacha Baron Cohen, Joseph Gordon-Levitt, Frank Langella, Eddie Redmayne, Mark Rylance, Jeremy Strong, Yahya Abdul-Mateen II, Michael Keaton, John Carroll Lynch en Alex Sharp.

Meer informatie

On The Rocks (Apple TV Film - Limited Release) - 2 oktober (te zien t/m 11 oktober)

Een jonge moeder (Rashida Jones) verdenkt haar man (Marlon Wayans) van vreemdgaan en besluit hem de hele stad door te volgen. Haar charismatische vader die flirt met alles wat los en vast zit schiet haar te hulp (Bill Murray). 

Meer informatie

The Lord of The Rings Trilogy - 8 oktober

De legendarische verfilmingen van regisseur Peter Jackson gebaseerd op de net zo legendarische boeken van J.R.R. Tolkien komen terug naar het grote doek. Alle delen van de trilogie waarin we de avonturen volgen van het reisgenootschap van Frodo Baggins worden voor de eerste keer in de Extended Edition vertoond bij Pathé.

  • The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001): 8 oktober
  • The Lord of the Rings: The Two Towers (2002): 15 oktober
  • The Lord of the Rings: The Return of the King (2003): 22 oktober

Meer informatie

Nieuwe topfilms bij Pathé in oktober

De Grote Sinterklaasfilm - 7 oktober

De Sint en de Pieten zijn terug in De Grote Sinterklaasfilm! Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem als blijkt dat het kasteel van Sinterklaas op instorten staat. Geen kasteel betekent geen cadeautjes. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

Meer informatie

Bigfoot Family (Regulier en 4DX) - 7 oktober

Bigfoot is een echte ster, terwijl zijn zoon Adam niets liever wil dan een normaal leven. Wanneer Bigfoot vertrekt naar Alaska om zijn bekendheid in te zetten voor het milieu, verdwijnt hij spoorloos en begint de zoektocht van Adam. 

Meer informatie

100% Wolf - 7 oktober

Freddy en zijn familie bewaren al eeuwenlang een groot geheim. Overdag zijn ze gewone mensen, maar ‘s nachts transformeren ze in weerwolven. Voor Freddy loopt het mis als hij per ongeluk verandert in… een roze poedel! 

Meer informatie

Casanova's ©2020 Just Film Distribution. All rights reserved.

Casanova’s - 8 oktober

Een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas (Jim Bakkum) die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach (Tygo Gernandt) te ontmaskeren. 

Meer informatie

Honest Thief (Ook in 4DX en IMAX) - 8 oktober

Tom (Liam Neeson) is een beruchte bankovervaller én een hopeloze romanticus. Hij wil niet dat zijn relatie met Annie (Kate Walsh) op leugens wordt gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. 

Meer informatie

After We Collided - 8 oktober

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen. Maar krijgt Tessa Hardin uit haar hoofd? 

Meer informatie

De Magische Poort - 14 oktober

De schrijvers van Toy Story en Big Trip komen met een onderwater avontuur voor de hele familie! Davey, een verlegen dolfijn, ontdekt een magische poort die elke vis kan veranderen in wat hij wil zijn.

Meer informatie

Jackie en Oopjen ©2020 Just Film Distribution. All rights reserved.

Jackie en Oopjen - 14 oktober

De 12-jarige Jackie (Frouke Verheijde) is kind aan huis in het Rijksmuseum waar haar moeder Mouna (Karina Smulders) werkt. Wanneer de beroemde Rembrandt-schilderijen van Marten Soolmans en Oopjen Coppit worden tentoongesteld, gebeurt er iets wonderlijks.

Meer informatie

De Club van Sinterklaas en het grote pietenfeest - 14 oktober

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feest-directeur - in opdracht van Sinterklaas - een groot Pietenfeest opgebouwd.

Meer informatie 

The Racer - 22 oktober

Zomer 1998: de openingsritten van de Tour de France zijn verhuisd naar Ierland. Doping wordt veelvuldig, maar in het geheim, toegediend. De Belgische wielrenner Dom Chabol, bijna aan het einde van zijn carrière, koestert een verlangen om de gele trui te dragen…

Meer informatie

Releasedata onder voorbehoud, kijk voor de meest actuele informatie en tickets op www.pathe.nl. 

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.