24
oktober
2023
|
14:06
Europe/Amsterdam

Lord of the Rings trilogie voor het eerst ooit op IMAX exclusief bij Pathé

Vanwege het 20-jarige jubileum van Return of the King wordt in de speelweek van donderdag 2 november de Lord of the Rings trilogie teruggebracht op het grote doek. En bijzonder: de trilogie is voor het eerst ooit op het grootste doek met het beste geluid van IMAX te beleven, exclusief bij Pathé.

De reguliere versies van de klassieker worden in IMAX vertoond en de Extended versies zijn op 2D te zien in de reguliere zalen bij Pathé. Tussen donderdag 2 november en woensdag 8 november wordt elke avond een ander deel vertoond. Op zondag 5 november kunnen fans genieten van de volledige marathon: de drie delen worden los achter elkaar geprogrammeerd met genoeg tijd tussendoor voor de bezoekers om te lunchen of te dineren.

De ticketverkoop start om 14:00 uur via: pathe.nl/lordoftherings.

Over Pathé

Pathé is het eerste en grootste bioscoopmerk van Nederland, in Parijs opgericht in 1896 door ware pioniers op gebied van film: de gebroeders Pathé. Zij hadden als doel om de wonderlijke wereld van film te delen met zoveel mogelijk mensen. Pathé heeft in Nederland 30 locaties, 253 zalen en 1.900 medewerkers, inclusief het Koninklijk Theater Tuschinski. Pathé is daarmee marktleider en biedt de meest ultieme bioscoopervaring voor iedereen. Door het brede filmaanbod, livestreams van o.a. opera, sport en gaming, de nieuwste technieken zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX, en business events, creëert Pathé bijzondere en onvergetelijke bioscoopverhalen voor families, vrienden en prille liefdes.